Αυστραλία: Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Νέα Νότια Ουαλία

Αυστραλία: Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Νέα Νότια Ουαλία

Ο σεισμός κοντά στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής Liddell, έναν από τους επτά προτεινόμενους πυρηνικούς σταθμούς του Συνασπισμού, έγινε αισθητός στο Σίδνεϊ, το Wollongong και το Dubbo

seismos-oualia
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις έξι το πρωί τοπική ώρα στην περιοχή Hunter της Νέας Νότιας Ουαλίας δύο εβδομάδες μετά από δύο αντίστοιχου μεγέθους δονήσεις στην περιοχή.

Μια δεύτερη έκθεση εκδόθηκε αργότερα από την Υπηρεσία Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας και Γεωφυσικής της Ινδονησίας, η οποία τον κατέγραψε ως σεισμό μεγέθους 5,1 βαθμών.
Με βάση τα προκαταρκτικά σεισμικά δεδομένα, ο σεισμός έγινε πιθανώς αισθητός από πολλούς ανθρώπους στην περιοχή του επίκεντρου. Δεν θα πρέπει να προκάλεσε σημαντικές ζημιές, εκτός από αντικείμενα που έπεσαν από ράφια, σπασμένα παράθυρα κ.λπ.

Στο Muswellbrook (12.100 κάτοικοι) που βρίσκεται 7 μίλια από το επίκεντρο, στο Denman (1.800 κάτοικοι) 8 μίλια μακριά και στο Aberdeen (2.000 κάτοικοι) 13 μίλια μακριά, ο σεισμός θα πρέπει να έγινε αισθητός ως ελαφριά δόνηση. .

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχωρεί ελαφρά η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο - Χαλάει ο καιρός από τη Δευτέρα


Oι 14 άξονες της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για ενίσχυση εισοδημάτων, στήριξη γιατρών, οικογενειών, ελεύθερων επαγγελματιών


Με αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο η Λόπεζ - «Δες τι έχασες», γράφουν τα ΜΜΕ για τον Άφλεκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης