Πόλεμος στην Ουκρανία: Συντρίμμια ρωσικού drone βρέθηκαν δίπλα στο κτίριο της ουκρανικής βουλής

Η Ρωσία εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύκτας συνολικά 67 μη επανδρωμένα αεροσκάφη μεγάλου βεληνεκούς, 58 από τα οποία οι καταρρίφθηκαν

Συντρίμμια από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, που καταρρίφθηκε στη διάρκεια νυκτερινής ρωσικής επίθεσης, βρέθηκαν δίπλα στο κτίριο του ουκρανικού κοινοβουλίου, ανέφερε το κοινοβούλιο σε ανακοίνωσή του στο Telegram, ενώ η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα πως η Ρωσία εξαπέλυσε στη διάρκεια της νύκτας συνολικά 67 μη επανδρωμένα αεροσκάφη μεγάλου βεληνεκούς, 58 από τα οποία οι ουκρανικές δυνάμεις μπόρεσαν να καταρρίψουν.



Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία διευκρίνισε ότι οι μονάδες αντιαεροπορικής άμυνας ανέλαβαν δράση σε 11 περιφέρειες σε όλη την Ουκρανία.

Ανταποκριτές του Ρόιτερς στο Κίεβο άκουσαν σήμερα λίγο μετά τις 3 π.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σειρά εκρήξεων, μερικές από τις οποίες πολύ ισχυρές γύρω από το κέντρο της πόλης.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι μη επανδρωμένα αεροσκάφη Σαχίντ εξαπολύθηκαν από δύο μεθοριακές περιφέρειες της Ρωσίας, καθώς και από την κατεχόμενη από τους Ρώσους ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά

100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές - Διαβάστε το κείμενό τους


Παρεμβάσεις για επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Τι προβλέπεται για επιδόματα, στεγαστική πολιτική, φοροαπαλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr