Ρωσία: Πυρκαγιά και εκκένωση χωριού έπειτα από επίθεση ουκρανικού drone σε μεθοριακή περιφέρεια

Ρωσία: Πυρκαγιά και εκκένωση χωριού έπειτα από επίθεση ουκρανικού drone σε μεθοριακή περιφέρεια

Τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας «εντόπισαν και εξουδετέρωσαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος» νωρίς σήμερα το πρωί, έγραψε στο Telegram ο κυβερνήτης Αλεξάντρ Γκούσεφ

ROSIA
Σημαντική πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε έκρηξη σε τοπική αποθήκη πυρομαχικών, σύμφωνα με ρωσικά κανάλια στο Telegram, ξέσπασε σήμερα έπειτα από επίθεση ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στη ρωσική περιφέρεια του Βορονέζ, μεθοριακή με την Ουκρανία, όπου διατάχθηκε επίσης απομάκρυνση κατοίκων, ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης.

Τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας «εντόπισαν και εξουδετέρωσαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος» νωρίς σήμερα το πρωί, έγραψε στο Telegram ο κυβερνήτης Αλεξάντρ Γκούσεφ.



Κλείσιμο
Μολονότι «ουδείς τραυματίσθηκε», η πτώση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους προκάλεσε πυρκαγιά στο έδαφος «η οποία επεκτάθηκε σε εκρηκτικά αντικείμενα και σημειώθηκε μια έκρηξη», ανέφερε ο κυβερνήτης χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τη φύση αυτών των αντικειμένων ούτε για την έκταση των ζημιών.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς, «αποφασίσθηκε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι ενός χωριού» προς γειτονικούς οικισμούς, όπου οι περισσότεροι βρήκαν καταφύγιο σε φίλους και συγγενείς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με ρωσικά κανάλια στο Telegram και παρατηρητές, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τοπική αποθήκη πυρομαχικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλοδαρμούς, βιασμούς και λεκτική βία κατέγραφε στο ημερολόγιό της η σύντροφος του ιερέα στα Χανιά

100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Κασσελάκη να πάει σε εκλογές - Διαβάστε το κείμενό τους


Παρεμβάσεις για επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους ανακοινώνει σήμερα ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ - Τι προβλέπεται για επιδόματα, στεγαστική πολιτική, φοροαπαλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης