Η Ιταλία θα παραμείνει ανταλάντευτη στην υποστήριξη της Ουκρανίας, λέει η πρωθυπουργός Μελόνι

«Η επιλογή να υποστηρίξουμε την Ουκρανία ήταν πρωταρχικά μια επιλογή εθνικού συμφέροντος και είναι μια επιλογή που δεν θα αλλάξει», τόνισε, μιλώντας στο ετήσιο επιχειρηματικό φόρουμ TEHA στη βόρεια Ιταλία

Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε σήμερα ότι η Ιταλία θα παραμείνει αταλάντευτη στην υποστήριξη της Ουκρανίας και ότι η σημερινή στασιμότητα στον πόλεμο δείχνει πως η δυτική απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στη γείτονά της ήταν η σωστή.

«Πιστεύω πως η Κίνα και η Ινδία έχουν ένα ρόλο να διαδραματίσουν για να επιλυθεί η σύγκρουση. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί είναι να πιστέψουμε πως η σύγκρουση μπορεί να επιλυθεί αν εγκαταλείψουμε την Ουκρανία», δήλωσε η Μελόνι αφού συναντήθηκε με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο περιθώριο μιας διάσκεψης.

«Η επιλογή να υποστηρίξουμε την Ουκρανία ήταν πρωταρχικά μια επιλογή εθνικού συμφέροντος και είναι μια επιλογή που δεν θα αλλάξει», τόνισε η Μελόνι μιλώντας στο ετήσιο επιχειρηματικό φόρουμ TEHA στη βόρεια Ιταλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχωρεί ελαφρά η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο - Χαλάει ο καιρός από τη Δευτέρα


Oι 14 άξονες της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για ενίσχυση εισοδημάτων, στήριξη γιατρών, οικογενειών, ελεύθερων επαγγελματιών


Με αποκαλυπτικό φόρεμα στο Τορόντο η Λόπεζ - «Δες τι έχασες», γράφουν τα ΜΜΕ για τον Άφλεκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr