ΗΠΑ: Αμερικανίδα έκανε τατουάζ στο μέτωπό της με το όνομα του Τραμπ και το μετάνιωσε - Ψάχνει λεφτά για να το σβήσει

Εκλιπαρεί τους περαστικούς να της δώσουν χρήματα για να το αφαιρέσει - Χαμός στα social media

Έκπληκτους άφησε τον περασμένο μήνα τους χιλιάδες ακολούθους τους στα social media η Αμερικανίδα influencer Rain Monroe καθώς για να επιδείξει την πλήρη εμπιστοσύνη της στον υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε ένα τατουάζ που γράφει με κεφαλαία γράμματα το επίθετό του.

Πλέον, όμως, η νεαρή Αμερικανίδα που γεννήθηκε στη Βρετανία, ζητά χρήματα από τους περαστικούς στους δρόμους του Λονδίνου για να σβήσει το τατουάζ στο μέτωπό της με το επίθετο του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να το αφαιρέσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Star, που επικαλείται την Mirror, η 21χρονη influencer, ένθερμη υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ, έγινε διάσημη στο διαδίκτυο όταν αποφάσισε να κάνει τατουάζ με το όνομα του συζύγου της Μελάνια προκειμένου να του δείξει την αφοσίωσή της.

Έκτοτε η Rain Monroe έχει δεχθεί δεχθεί καταιγισμό θετικών κυρίως όμως αρνητικών σχολίων για την κίνησή της με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά να το αφαιρέσει. Μία από τις φωτογραφίες της που ανέβηκαν στο διαδίκτυο την δείχνουν στο Λονδίνο να κραδαίνει ένα πλακάτ που γράφει:

«Χρειάζομαι χρήματα για την αφαίρεση του τατουάζ» ζητώντας ελεημοσύνη από αγνώστους.

«Συγκεντρώνω χρήματα για να μπορέσω να αφαιρέσω του τατουάζ. Η διαδικασία μπορεί να κοστίσει έως και 5.000 δολάρια (3.814 λίρες περίπου)», γράφει η εφημερίδα Daily Star.

Ωστόσο, αν και κάνει έρανο στους δρόμους του Λονδίνου, δεν βιάζεται, όπως λέει, να το σβήσει από το μέτωπό της.

«Δεν θα αφαιρέσω ακόμη το τατουάζ, απλώς σταθμίζω τις επιλογές μου για να δω τι είναι καλύτερο για μένα».

«Αλλά έχω επίσης τόση μεγάλη υποστήριξη από τους Ρεπουμπλικανούς και γι' αυτό δεν ξέρω αν τελικά θα το σβήσω. Λατρεύω τους θαυμαστές μου», αναφέρει η νεαρή influencer στην εφημερίδα Mirror.

Σ΄ένα από τα βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram, η Rain Monroe φαίνεται να παίρνει χρήματα από ένα μικρό παιδί γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς ακολούθους της.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το κοινό της στο Instagram - περίπου αριθμεί 19.000 ακολούθους- έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα εξαιτίας του τατουάζ που χάραξε στο μέτωπό της.

Ένας ένθερμος θαυμαστής της βροντοφώναξε βλέποντάς την στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας: «Μην το αφαιρείς! Το καλύτερο τατουάζ». Αλλά κι ένας άλλος την προέτρεψε να μην το πειράξει: «Κράτα το! Είσαι θρύλος τώρα». «Δεν χρειάζεται να το σβήσεις», της είπε ένας τρίτος.

Ωστόσο, ένας άλλος ακόλουθος στα social media έσπευσε να την επικρίνει: «Απλώς το έκανε για να ασκήσει επιρροή στους ψηφοφόρους και τώρα θέλει να το αφαιρέσει. Αυτό είναι αστείο που το κάνουν τα κοριτσάκια».

Υπήρξαν κι άλλοι που σχολίασαν με ειρωνικό τρόπο την απόφασή της: «Αφήστε την να ζήσει με την απόφασή της... Με τα βίντεο που ανεβάζει η influencer Rain Monroe Προσπαθεί να τρολάρει τους πάντες», γράφει ένας ακόλουθος.

Στο τελευταίο της βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, η ίδια ρωτούσε τους περαστικούς στους δρόμους του Λονδίνου εάν θα έκαναν ένα έκαναν ένα τατουάζ με το επίθετο Τραμπ στο μέτωπό τους έναντι ενός 1 εκατ. λιρών.

Ένας από τους περαστικούς σκέφθηκε για λίγα λεπτά την πρότασή της και της απάντησε: «Κάντε τα 10 εκατομμύρια λίρες και μετά ίσως το κάνω».

Ένας άλλος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή δηλώνοντας ότι ουδέποτε θα έκανε κάτι τέτοιο στο πρόσωπό του.

Η 21χρονη Αμερικανίδα influencer που γεννήθηκε στη Βρετανία εμπιστεύτηκε έναν καλλιτέχνη από το ανατολικό Λονδίνο για να κάνει το τατουάζ που την έκανε πασίγνωστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι ακόμα περήφανη για το τατουάζ μου, αλλά εξετάζω όλες τις επιλογές μου».

Ανακαλύπτοντας το επόμενο βήμα της, αποκάλυψε ότι: «Έχω πάρει μερικές γνώμες, ακόμη και από τον ψυχοθεραπευτή μου σχετικά με το αν πρέπει να το κρατήσω ή να να το αφαιρέσω. Δεν μετανιώνω γι΄αυτό που έκανα».

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που ο δυνατός αέρας χαλάει το χτένισμα της βασίλισσας Καμίλα σε επίσκεψη σε βάση της RAF

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Έπαιξε ποδοσφαιράκι, έκανε προβλέψεις για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, πήρε εύσημα από τον Γερμανό αντικαγκελάριο


«Ακούσαμε μόνο ένα θόρυβο και μια μηχανή να σέρνεται» - Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει πώς έγινε το τροχαίο στην Ανάβυσσο με τους δύο νεκρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr