Κεντάκι: Περιστατικό με πυροβολισμούς σε αυτοκινητόδρομο - Τέσσερις με έξι οι τραυματίες

Ο ύποπτος, που δεν έχει συλληφθεί, πυροβολούσε αδιακρίτως κατά αυτοκινήτων, αναφέρουν οι αστυνομικοί

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά κατά μήκος αυτοκινητοδρόμου στο Κεντάκι, ανακοίνωσαν οι αρχές της πολιτείας αυτής των ΗΠΑ, τονίζοντας πως ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμη.

Τέσσερις ως έξι άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πολιτεία, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για την κατάστασή τους. Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι υπάρχουν «σοβαρά τραυματίες» πάντως δεν έχει καταγραφεί θάνατος σε αυτό το στάδιο.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν 32χρονο, τον Τζόζεφ Κάουτς, που θεωρούν ύποπτο για την επίθεση. Τον χαρακτηρίζουν «οπλισμένο και επικίνδυνο».

Η νέα επίθεση ενόπλου εξαπολύθηκε στην κομητεία Λόρελ, περίπου 145 χιλιόμετρα νότια της πόλης Λέξιγκτον, κατά μήκος του Διαπολιτειακού 75, μεγάλου αυτοκινητοδρόμου βορρά/νότου που διασχίζει τις μισές ΗΠΑ.

Τμήμα του αυτοκινητοδρόμου έκλεισε και στις δυο κατευθύνσεις.

Το περιστατικό άρχισε να εκτυλίσσεται λίγο πριν από τις 18:00 (τοπική ώρα· περί τη 01:00 ώρα Ελλάδας), όταν αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή εξαιτίας τηλεφωνικών καταγγελιών πως οχήματα δέχθηκαν πυρά στον αυτοκινητόδρομο.



Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» από την MI6 και τη CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη - Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τρίτος τίτλος Grand Slam για την Σαμπαλένκα, 2-0 την Πεγκούλα στον τελικό του US Open - Βίντεο

Βραβευμένη σκηνοθέτρια καταγγέλλει τη «γενοκτονία στη Γάζα» ως «εβραία Αμερικανίδα» στο Φεστιβάλ της Βενετίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr