Ναυάγιο στο Παλέρμο: Από ασφυξία πέθανε ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς - Ερευνώνται τα αίτια θανάτου της κόρης του

Ναυάγιο στο Παλέρμο: Από ασφυξία πέθανε ο μεγιστάνας Μάικ Λιντς - Ερευνώνται τα αίτια θανάτου της κόρης του

Το πολυτελές superyacht Bayesian χτυπήθηκε από σφοδρή καταιγίδα στις 19 Αυγούστου - Βυθίστηκε και 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

lynch-bayesian-xr
Ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς πέθανε από ασφυξία αφού του τελείωσε το οξυγόνο, δήλωσε ερευνητική πηγή, επικαλούμενη τις πρώτες εξετάσεις που διενεργήθηκαν το Σάββατο μετά την ανάσυρση της σορού του από το οικογενειακό γιοτ που βυθίστηκε στις ακτές της Σικελίας τον περασμένο μήνα.

Ο Λιντς, η 18χρονη κόρη του Χάνα, ένας μάγειρας του σκάφους και τέσσερις ακόμα επιβάτες έχασαν τη ζωή τους όταν το υπό βρετανική σημαία superyacht Bayesian βυθίστηκε κατά τη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας στα ανοικτά του λιμανιού του Πορτικέλο, κοντά στο Παλέρμο, στις 19 Αυγούστου.

Τα πρώτα αποτελέσματα στη σορό της Χάνα Λιντς, οι εξετάσεις της οποίας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, ήταν ασαφή, δήλωσε η πηγή στο Reuters, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν είτε ότι ξέμεινε από οξυγόνο είτε ότι πνίγηκε.

Τα αποτελέσματα των νεκροψιών στα τέσσερα άλλα θύματα - τον πρόεδρο της Morgan Stanley International Τζόναθαν Μπλούμερ, τη σύζυγό του Τζούντιθ, τον δικηγόρο Κρις Μορβίλο και τη σύζυγό του Νέντα - έδειξαν ως πιθανή αιτία θανάτου την ασφυξία.

Κλείσιμο
Δεκαπέντε άνθρωποι επέζησαν, μεταξύ των οποίων η σύζυγος του Λιντς, στην εταιρεία του οποίου ανήκε το Bayesian, και ο καπετάνιος του γιοτ. Οι εξετάσεις του σεφ Recaldo Thomas έδειξαν ότι πέθανε από πνιγμό.

Ειδήσεις σήμερα:

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο λιμάνι της Επανομής στη Θεσσαλονίκη


Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Εφικτή η αυτοδυναμία και το 2027 αν υλοποιήσουμε τις εξαγγελίες μας - Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης


Η ομάδα του Τραμπ φοβάται θα τα κάνει μαντάρα... στο ντιμπέιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης