Ρωσία: Γάτα 17 κιλών διασώθηκε από ρωσικό νοσοκομείο και μπήκε σε δίαιτα - Δεν μπορούσε να περπατήσει

Είχε εγκαταλειφθεί και με κάποιο τρόπο βρέθηκε στο υπόγειο του νοσοκομείου στο Πρεμ όπου την τάιζαν διαρκώς

Μια γάτα που ζούσε στο υπόγειο ενός νοσοκομείου στη Ρωσία ήταν τόσο υπέρβαρη που δεν μπορούσε να περπατήσει όταν τη βρήκαν οι διασώστες.

Όταν την έβαλαν στη ζυγαριά, έδειξε 17 κιλά που αντιστοιχεί στο μέσο βάρος ενός τετράχρονου παιδιού. Ως αποτέλεσμα, η Kroshik τέθηκε σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης σε ένα καταφύγιο ζώων για να χάσει βάρος.

Οι διασώστες δήλωσαν ότι η Kroshik πιστεύεται ότι είχε εγκαταλειφθεί και με κάποιο τρόπο βρέθηκε στο υπόγειο του νοσοκομείου στο Πρεμ, μια πόλη κοντά στα Ουράλια Όρη. Εκεί, το καλοπροαίρετο προσωπικό τάισε το αιλουροειδές με μπισκότα και σούπα.

«Η ιστορία της είναι μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που κάποιος αγαπάει τόσο πολύ μια γάτα που την ταΐζει σε τέτοια κατάσταση», ανέφερε η εκπρόσωπος του καταφυγίου Matroskin στο Πρεμ.

Η Kroshik, που έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Garfield, είναι τόσο παχύσαρκος που οι κτηνίατροι δεν μπορούσαν να κάνουν υπερηχογράφημα λόγω των παχιών στρωμάτων λίπους του.

Προς το παρόν, βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα για να εξασφαλίσει ότι θα χάσει το περιττό βάρος. Επίσης, τοποθετείται σε διάδρομο ως μέρος της άσκησης απώλειας βάρους.

Πρέπει να χάσει περίπου το 70% του σωματικού του βάρους για να φτάσει στο ιδανικό βάρος των 4,5 κιλών, ανέφερε η βρετανική ταμπλόιντ The Sun.

Ειδήσεις σήμερα:


Τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι - Νεκρός οδηγός μηχανής

Βασιλικός αετός στη Νορβηγία επιτέθηκε σε κοριτσάκι 20 μηνών - Μητέρα και γείτονας πάλεψαν με το αρπακτικό πουλί

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκπτωση Κασσελάκη - Το παρασκήνιο και οι υποψηφιότητες για την προεδρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr