Nikocado Avocado: O διάσημος YouTuber έχασε κρυφά 113 κιλά - Πώς «ξεγελούσε» επί δύο χρόνια τους φαν του

Έκρυβε από το διαδίκτυο την απώλεια βάρος του ανεβάζοντας παλιά βίντεο στα social media επί δύο χρόνια

Ως μια «φάρσα» στους φαν αλλά και τους haters του αποκάλυψε ο Nicocado Avocado την τεράστια απώλεια βάρους του, την οποία έκρυβε από το διαδίκτυο ανεβάζοντας παλιά βίντεο στα social media επί δύο χρόνια.

O δημοφιλής αλλά και αμφιλεγόμενος YouTuber, γνωστός για τα mukbang του κατά τα οποία κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες junk food, αλλά και για την κατά καιρούς ακραία συμπεριφορά του μπροστά στην κάμερα, ολοκλήρωσε το μακρύ ταξίδι της απώλειας βάρους του χωρίς να υποψιαστεί τίποτα κανείς από τους εκατομμύρια subscribers του.

Σε βίντεο που δημοσίευσε την Παρασκευή, ο Nicholas Perry (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) αποκάλυψε τη νέα του εμφάνιση, με την αδυνατισμένη φιγούρα του να θυμίζει τον «νεαρό Nicocado Avocado» την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στο YouTube, πριν ξεκινήσει τα mukbang με ανθυγιεινά τρόφιμα.

«Σήμερα, ξύπνησα από ένα πολύ μεγάλο όνειρο και επίσης ξύπνησα έχοντας χάσει 113 κιλά από το σώμα μου. Μόλις χθες, οι άνθρωποι με αποκαλούσαν χοντρό, άρρωστο και βαρετό. Οι άνθρωποι είναι τα πιο αρρωστημένα πλάσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά εγώ έχω καταφέρει να είμαι πάντα δύο βήματα πιο μπροστά από όλους. Την πατήσατε».



Σύμφωνα με το NBC News, το βίντεο με τίτλο «Two Steps Ahead» είχε περισσότερες από 26 εκατομμύρια προβολές μέσα στο Σαββατοκύριακο και προκάλεσε έναν καταιγισμό εικασιών σχετικά με το εάν ήταν δυνατόν να είχε επιτύχει ο 32χρονος YouTuber τόσο ακραία απώλεια βάρους τους μήνες που μεσολάβησαν από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του, στις οποίες εμφανιζόταν με πολύ περισσότερα κιλά.

Ο Perry ωστόσο εξήγησε ότι χρειάστηκαν περίπου δύο χρόνια για να φτάσει από τα 186 κιλά (το μεγαλύτερο βάρος που είχε φτάσει ποτέ) στα 71 που είναι σήμερα.

«Ανεβάζω στρατηγικά προμαγνητοσκοπημένα βίντεο εδώ και 2 χρόνια, τόσο στο YouTube όσο και στο TikTok. Επεξεργάστηκα τα βίντεο έτσι ώστε να φαίνονται πρόσφατα, επιτρέποντάς μου να παραμείνω στο παρασκήνιο και να επικεντρωθώ στη θεραπεία του σώματός μου», έγραψε ο Perry σε ένα email στο αμερικανικό δίκτυο. «Ξύρισα το κεφάλι μου, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην με αναγνωρίζουν δημοσίως. Υπήρξαν επίσης λίγοι YouTubers που με βοήθησαν να κρατήσω το μυστικό μου».



Ανοίγοντας το επίμαχο βίντεο της Παρασκευής φορώντας μια γιγαντιαία μάσκα πάντα στο κεφάλι του, ο Nikocado Avocado αποκάλεσε την κρυφή μεταμόρφωσή του «το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα της ζωής του». Είπε στους θεατές ότι το να παρακολουθεί τα συνεχή σχόλια και τις εικασίες των χρηστών του διαδικτύου ήταν σαν να παρακολουθούσε... έντομα.

Σύμφωνα με τον Perry, η μάσκα του πάντα που επέλεξε ήταν συμβολική, αφού ήθελε να δείξει ότι ο «κόσμος των social media δεν είναι τόσο ασπρόμαυρος όσο φαίνεται». Όσο για τον στόχο του, αυτός ήταν να υπενθυμίσει στους ανθρώπους να μην παίρνουν το διαδίκτυο τόσο σοβαρά. «Ενώ όλοι με κατηγορούσαν και γελούσαν μαζί μου για την υπερκατανάλωση φαγητού, εγώ είχα τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή ως το τέλος», έγραψε ο Perry στο email του στο NBC News. «Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται υπερβολικά για προσωπικότητες του Διαδικτύου και παρακολουθούν εμμονικά το περιεχόμενό τους. Εκεί βρίσκεται ένα βαθύτερο επίπεδο υπερκατανάλωσης - και αυτός είναι ο παραλληλισμός που ήθελα να κάνω».



Ειδήσεις σήμερα:

H Ιμάν Κελίφ ξεσπά κατά του Έλον Μασκ για τις επιθέσεις εις βάρος της - «Δεν με ξέρεις αλλά με μισείς»

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία «Atena»: Οι έξι περιοχές που θα ταλαιπωρηθούν σήμερα

Αρχίζει από μηδενική βάση η δίκη του Λιγνάδη στο Εφετείο για βιασμούς ανηλίκων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr