Μελάνια Τραμπ: Σπάνια παρέμβαση, απαιτεί απαντήσεις από τις Αρχές για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Μελάνια Τραμπ: Σπάνια παρέμβαση, απαιτεί απαντήσεις από τις Αρχές για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Στο βίντεο, η Μελάνια Τραμπ, με σκοτεινό φόντο, ενώ ακούγεται δυσοίωνη μουσική, αφήνει υπαινιγμούς για πιθανές παραλείψεις της Μυστικής Υπηρεσίας και των Αρχών

melania-trump-mak12
Σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε την Τρίτη, η Μελάνια Τραμπ αμφισβήτησε τον ρόλο των Αρχών στην απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας υπόνοιες για συνωμοσία και λέγοντας ότι η πλήρης ιστορία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Στο βίντεο των 34 δευτερολέπτων που ανήρτησε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δήλωσε ότι η επίθεση ήταν μια «φρικτή, οδυνηρή εμπειρία», προσθέτοντας ότι η σιωπή γύρω από αυτή την υπόθεση είναι «βαριά» και ότι «υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία που πρέπει να αποκαλυφθούν».

Δείτε το βίντεο:


Στο βίντεο, η Μελάνια Τραμπ, ντυμένη στα μαύρα και με σκοτεινό φόντο, ενώ ακούγεται δυσοίωνη μουσική, αφήνει υπαινιγμούς για πιθανές παραλείψεις της Μυστικής Υπηρεσίας και των αρχών.

Το βίντεο έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, την ίδια ημέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ με τη Δημοκρατική αντίπαλό του, Καμάλα Χάρις, ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων έχουν ήδη δημιουργήσει μια ειδική ομάδα για να ερευνήσουν την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου στις 13 Ιουλίου.

Η δημοσίευση του βίντεο έγινε την ίδια ημέρα που οι Ρεπουμπλικάνοι ετοιμάζονται να διερευνήσουν σε βάθος την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, ενώ αναμένεται η κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της Μελάνια Τραμπ με τίτλο «Melania» την 1η Οκτωβρίου. Το βίντεο κλείνει με την αναφορά στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, αφήνοντας ερωτήματα για το αν θα αναφερθεί στην απόπειρα δολοφονίας.

Η Μελάνια Τραμπ, παρά το ότι διατηρεί χαμηλό προφίλ από τότε που ο Τραμπ έφυγε από τον Λευκό Οίκο το 2021, προκαλεί αίσθηση με αυτή την κίνηση. Η ίδια δεν έχει εμπλακεί ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για το 2024, αλλά το βιβλίο της προκαλεί ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη φορά που αφηγείται η ίδια την ιστορία της. Παραμένει ασαφές αν θα συμμετάσχει σε περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου ή αν θα αναφέρει το περιστατικό της απόπειρας στις σελίδες του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Atena: Προειδοποιητικό «112» για Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου

Πρεμιέρες, τρέιλερ και εκπλήξεις - Όλα όσα έρχονται στη μικρή οθόνη, η «μητέρα των μαχών» στην πρωινή ζώνη

Γαλλία: Νηπιαγωγός στο Παρίσι χτυπά δυνατά 3χρονο κοριτσάκι και το ρίχνει στο έδαφος - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης