Εκλογές στις ΗΠΑ: Πιο ευνοϊκή η εικόνα για τη Χάρις μεταξύ των ψηφοφόρων μετά το ντιμπέιτ, δείχνει έρευνα

Εκλογές στις ΗΠΑ: Πιο ευνοϊκή η εικόνα για τη Χάρις μεταξύ των ψηφοφόρων μετά το ντιμπέιτ, δείχνει έρευνα

Μεταξύ των ερωτηθέντων, 45% εξέφρασαν θετική άποψη για την Χάρις, σε σύγκριση με 39% που εξέφρασαν θετική άποψη για τον Τραμπ

kama_debate_after
Οι ψηφοφόροι βλέπουν περισσότερο θετικά την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις απ' ό,τι τον ρεπουμπλικανό αντίπαλο της Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε μετά τη χθεσινή τηλεμαχία στη Φιλαδέλφεια.

Μεταξύ των ερωτηθέντων, 45% εξέφρασαν θετική άποψη για την Χάρις, σε σύγκριση με 39% που εξέφρασαν θετική άποψη για τον Τραμπ. Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ εγγεγραμμένων ψηφοφόρων που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ, διεξήχθη από έναν οργανισμό δημοσκοπήσεων για λογαριασμό αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, περιλαμβανομένου του CNN.

Η έρευνα έδειξε ότι 44% των ερωτηθέντων δεν είναι θετικά προδιατεθειμένοι έναντι της Χάρις μετά την τηλεμαχία, ενώ 51% των ερωτηθέντων απάντησαν αρνητικά για τον Τραμπ.

Ο Τραμπ προηγείται ωστόσο ξεκάθαρα σε ένα τομέα: περίπου 55% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο Τραμπ έχει περισσότερες ικανότητες στην οικονομία από την Χάρις, το σκορ της οποίας ήταν 35%.

Κλείσιμο
Ωστόσο οι αριθμοί μπορεί να μην σημαίνουν και πολλά: 82% των ερωτηθέντων είπαν ότι η τηλεοπτική μονομαχία των δύο υποψηφίων δεν θα επηρεάσει την ψήφο τους το Νοέμβριο.



Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία σήμερα – Οι αλλαγές της νέας χρονιάς

Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει

Η κακοκαιρία Atena συνεχίζει και σήμερα με καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους - Το νέο δελτίο της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης