Εκλογές στις ΗΠΑ: Με ΑΙ φωτογραφία του, μαζί με γάτες και πάπιες, ο Τραμπ λάνσαρε προφίλ ζωόφιλου πριν το ντιμπέιτ

Εκλογές στις ΗΠΑ: Με ΑΙ φωτογραφία του, μαζί με γάτες και πάπιες, ο Τραμπ λάνσαρε προφίλ ζωόφιλου πριν το ντιμπέιτ

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ο Τραμπ εμφανίστηκε με γάτες και πάπιες στο Truth Social - Ανέβασε την φτιαγμένη φωτογραφία περίπου τρεις ώρες πριν την έναρξη της τηλεμαχίας με την Κάμαλα Χάρις

trump_gates
Tι δουλειά έχει ο Ντόναλντ Τραμπ με γάτες, λευκές και μαύρες αλλά και πάπιες μέσα σε ένα αεροπλάνο;

Περίπου τρεις ώρες πριν την διεξαγωγή της πρώτης τηλεμαχίας του με την πολιτική του αντίπαλο, Κάμαλα Χάρις, ο Τραμπ είχε την φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη ανεβάζοντας μια «φτιαγμένη» φωτογραφία στην πλατφόρμα του, Truth Social που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρo των ΜΜΕ, κυρίως λόγω της πρωτοτυπίας της.


Κλείσιμο



Θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι είναι φιλόζωος, καθώς ήξερε καλά ότι με τις δηλώσεις του στο ντιμπέιτ για τους μετανάστες θα προκαλούσε σάλο στην κοινή γνώμη, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών έδειξε την αδυναμία του στα ζώα, όπως επίσης ότι ήταν καλά προετοιμασμένος για την τηλεμαχία που πραγματοποιήθηκε στη Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος).

Ο Τραμπ με σοβαρό ύφος δίπλα σε γάτες και πάπιες

Η ακόλουθη δήλωση του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου για τα κατοικίδια και τους μετανάστες έπεσε... σαν βόμβα στη διάρκεια του ντιμπέιτ.

«Οι μετανάστες από την Αϊτή τρώνε τα κατοικίδια των ανθρώπων στο Οχάιο», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ στη διάρκεια της πρώτης του τηλεμαχίας με την πολιτική αντίπαλό του, Κάμαλα Χάρις.

Η «φτιαχτή» φωτογραφία είναι μέρος ενός προεκλογικού κόλπου που του πρότεινε το επικοινωνιακό του επιτελείο ή ήταν δική του ιδέα;

Το πιθανότερο σενάριο είναι το δεύτερο αν σκεφθεί κανείς το μήνυμα που θέλει να περάσει στην αμερικανική κοινή γνώμη, ότι δηλαδή αγαπάει τα ζώα η ζωή των οποίων κινδυνεύει από τους μετανάστες.

Παίρνοντας με το μέρος του τη φιλοζωική κοινότητα, ο Τραμπ ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να αλιεύσει τις ψήφους των αναποφάσιστων, ανεξαρτήτως ηλικίας, που απλά έχουν απηυδήσει από την πολιτική των Δημοκρατικών και τον στρατηγική που ακολουθεί ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Σημειώνεται ότι, για να ανακοινώσει ο Μπάιντεν ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για το χρίσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου δίνοντας το δακτυλίδι στην αντιπρόεδρό του, Κάμαλα, δέχτηκε ασφυκτικές πιέσεις από ουκ ολίγα πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών, όπως το ζεύγος Ομπάμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Σέρφερ στην Κω εντόπισε σορό άνδρα λίγα μέτρα από παραλία - «Ήταν σοκαριστικό»

H πριγκίπισσα με τις ελληνικές ρίζες που χώρισε μέσω Instagram τον σύζυγό της, λάνσαρε άρωμα με τίτλο... «Divorce»


Μητσοτάκης σε μαθητές στη Γλυφάδα: Να κάνουμε μια συμφωνία, όταν είμαστε στο σχολείο το κινητό είναι στην τσάντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης