Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»

Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»

Ο «Μr Tesla» σχολίασε με κακεντρέχεια τη δήλωση της σταρ της ποπ - Θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου, έγραψε επίσης

swift
Με ειρωνικό, κακεντρεχή και σεξιστικό τρόπο αντιμετώπισε την σταρ της ποπ μουσικής, Τέιλορ Σουίφτ ο «Mr Tesla»,Έλον Μασκ, λίγες ώρες αφότου η ίδια δήλωσε μετά το τέλος της τηλεμαχίας ότι θα ψηφίσει... δαγκωτό Κάμαλα Χάρις στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Ωραία Τέιλορ … Κέρδισες … Θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου», έγραψε ο Μασκ ο οποίος ακούγεται ότι προαλείφεται για υψηλόβαθμο αξίωμα στην κυβέρνηση Τραμπ, σε περίπτωση που ο υποψήφιος με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα νικήσει την Κάμαλα στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

elon


Η Αμερικανίδα σταρ της ποπ εξέφρασε σήμερα δημοσίως την προτίμησή της στην εκλεκτή του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Επιπλέον, αναφερόμενη σε παλαιότερο σχόλιο του έμπιστου συνεργάτη του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς - τον οποίο προορίζει για αντιπρόεδρο στην κυβέρνησή του - αποκάλεσε με χιουμοριστικό ύφος τον εαυτό της «άτεκνη ιδιοκτήτρια γατών».

Τότε ο Έλον Μασκ προέβη σε αυτή αν μη τι άλλο προβληματική ανάρτηση σε βάρος της Σουίφτ στην πλατφόρμα X.

Σημειώνεται ότι ο Μασκ έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες σχεδόν το φερέφωνο του Ρεπουμπλικανού τέως προέδρου των ΗΠΑ που διεκδικεί την επανεκλογή του στις ΗΠΑ. Παλαιότερα οι δύο άνδρες είχαν συγκρουστεί με τον Μr Tesla να απαγορεύει στον Τραμπ την πρόσβαση στο Twitter.

Ο Μασκ όμως, άλλαξε στάση απέναντί του και αποφάσισε να τον στηρίξει στην προεκλογική του εκστρατεία ανοίγοντάς του το δρόμο στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αμερικανός επιχειρηματίας νοτιοαφρικανικής υπηκοότητας, ο οποίος έχει μια μακροχρόνια φιλοδοξία να μετοικήσει στον πλανήτη Άρη, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των τριών παιδιών του που έχει αποκτήσει από την πρώην σύντροφό του, Γκράιμς.

Στο μεταξύ, σε άλλη ανάρτησή του, ο Μασκ έσπευσε σήμερα να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η 59χρονη Κάμαλα δεν πρέπει να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

«Αν δεν υπάρξει σημαντική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα συνεχίσουν να χειροτερεύουν κάθε χρόνο έως ότου κάθε μεγάλη προσπάθεια, από τον σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας μεταξύ των πόλεων μας μέχρι την πολυπλανητική ζωή, είναι ουσιαστικά παράνομη.

«Ο Τραμπ υποστηρίζει μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας για να επιτρέψει να γίνουν σπουδαία πράγματα, η Κάμαλα όχι. Δεν θα φτάσουμε ποτέ στον Άρη αν κερδίσει η Κάμαλα», επεσήμανε στην πλατφόρμα του X (πρώην Twitter).

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: Γυναίκα συνθλίβει με το SUV της μετανάστη που της είχε πάρει νωρίτερα την τσάντα - Δείτε βίντεο

Εκλογές στις ΗΠΑ: Με ΑΙ φωτογραφία του, μαζί με γάτες και πάπιες, ο Τραμπ λάνσαρε προφίλ ζωόφιλου πριν το ντιμπέιτ

Μέγκαν Μαρκλ: Η άβολη στιγμή με την Όπρα να διακόπτει ομιλία της για να… κάτσει στην θέση της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης