Ζιζέλ Πελικό: Αποκαλύψεις στη δίκη - Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Ο λεγόμενος Ζαν-Πιέρ νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του από το 2012 έως το 2020 και σε αυτούς φέρεται να συμμετείχε και ο Ντομινίκ Πελικό

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται σε καθημερινή βάση στο φως της δημοσιότητας για την δίκη που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία και αφορά στους δεκάδες βιασμούς που υπέστη η 71χρονη Ζιζέλ Πελικό από δεκάδες άνδρες που προσκαλούσε ο ίδιος της ο σύζυγος για να την κακοποιούν ενώ αυτός την νάρκωνε δίχως αυτή να το αντιλαμβάνεται.

Στην δίκη η οποία συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, αναμένεται η κατάθεση του συζύγου, Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος ωστόσο προς το παρόν νοσηλεύεται μετά από ασθένεια που εμφάνισε στο στομάχι. Από και έπειτα ωστόσο, την Τετάρτη, μία νέα πτυχή της υπόθεσης ήρθε να ταράξει τα νερά, αφού φαίνεται πως ο βασικός κατηγορούμενος είχε και μιμητή, ή αλλιώς «μαθητή» όπως τον παρουσιάζουν διεθνή ΜΜΕ όπως ο Guardian.

Στη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε η περίπτωση ενός άλλου κατηγορούμενου, από τους 52 συνολικά, ο οποίος φέρεται να ακολούθησε την ίδια μέθοδο για να βιάσει τη δική του σύζυγο, με τη βοήθεια του Ντομινίκ Πέλικο. Ο 63χρονος Ζαν-Πιερ (σ.σ. όπως τον αναφέρουν), πρώην οδηγός φορτηγού, κατηγορείται ότι επικοινώνησε με τον Πέλικοτ μέσω του chatroom με τίτλο «Χωρίς τη γνώση της» το οποίο είχε δημιουργήσει ο Ντομινίκ για να βρίσκει βιαστές της συζύγου του και, φέρεται να χρησιμοποίησε τα ίδια ηρεμιστικά για να ναρκώσει τη δική του σύζυγο! Ο Πέλικο φέρεται να προμήθευσε τα φάρμακα και να ταξίδεψε για να συμμετάσχει και ο ίδιος στον βιασμό.

Ο Ζαν-Πιερ έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες, ενώ οι βιασμοί της συζύγου του καταγγέλλεται ότι συνέβησαν 12 φορές μεταξύ 2015 και 2020. Η σύζυγός του δεν είναι πολιτική αγωγή στη δίκη, καθώς φέρεται να προσπαθεί να προστατεύσει τα πέντε παιδιά τους. Ο γιος του Ζαν-Πιερ από τον πρώτο του γάμο δήλωσε ότι πιστεύει πως ο πατέρας του ήταν υπό την επιρροή του Πέλικο.

Από τους 51 κατηγορούμενους, 18 βρίσκονται υπό κράτηση, συμπεριλαμβανομένων του Πέλικοτ και του Ζαν-Πιερ, ενώ οι υπόλοιποι 32 είναι ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση. Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο, με τους κατηγορούμενους να αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως και 20 ετών για τους βιασμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία επελαύνει στην ανατολική Ουκρανία ταχύτερα από ποτέ

Ιταλία: Γυναίκα συνθλίβει με το SUV της μετανάστη που της είχε αρπάξει νωρίτερα την τσάντα - Δείτε βίντεο

ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου μετά από πέντε χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr