Φρίκη στην Ελβετία: Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του - Ήταν μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών

Φρίκη στην Ελβετία: Επιχειρηματίας στραγγάλισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του - Ήταν μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών

Υποστήριξε πως το έκανε για αυτοάμυνα, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση δεν απέδειξε τον ισχυρισμό του

elvetia1
Απορρίφθηκε, από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης, η έφεση που είχε κάνει, για να αφεθεί ελεύθερος, ο 41χρονος επιχειρηματίας «Thomas» που παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και μοντέλο, Kristina Joksimovic, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία στην Ελβετία.

Πρόκειται για φιναλίστ των καλλιστείων Μις Ελβετία και μητέρα δύο παιδιών που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το μοντέλο στραγγαλίστηκε, διαμελίστηκε με ένα πριόνι και ψαλίδι κήπου και στη συνέχεια πολτοποιήθηκε σε ένα μπλέντερ.

kristina1
kristina3


Η έρευνα έδειξε επίσης, ότι υπάρχουν «συγκεκριμένες ενδείξεις ψυχικής ασθένειας» που κρύβονται πίσω από την υπόθεση. Ο 41χρονος ομολόγησε πως την στραγγάλισε και διαμέλισε το σώμα της «πανικόβλητος». Πληροφορίες σε τοπικά μέσα αναφέρουν πως πριν την σκοτώσει, το θύμα είχε κινηθεί εναντίον του κρατώντας ένα μαχαίρι.

Πάντως, ιατροδικαστική έκθεση πάει ενάντια στον ισχυρισμό του για αυτοάμυνα, σύμφωνα με το ελβετικό πρακτορείο FM1 Today. «Για μένα, φαινόταν σαν να είναι η τέλεια οικογένεια» είπε άτομο που τους ήξερε στην εφημερίδα Blick.

kristina


Ένα άλλο άτομο όμως, υποστήριξε ότι η σχέση τους ήταν «σε κρίση για μήνες», με την αστυνομία να φέρεται να είχε κληθεί στο σπίτι τους κατόπιν αναφορών για σωματική βία. Οι ερευνητές ανέφεραν την «έλλειψη ενσυναίσθησης και την ψυχρότητα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του», προσπαθώντας να καλύψει τον θάνατό της.

Η Kristina, καταγωγή από το Μπένινγκεν με σερβικές ρίζες, φέρεται να είχε αποχωρήσει από το μόντελινγκ για«να ασχοληθεί με την εύρεση μοντέλων και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά». Μεταξύ άλλων, δίδαξε υποψήφιες για τα καλλιστεία Μις Ελβετία ώστε να ακολουθήσουν τα βήματά της. Επίσης, είχε για μοντέλα.

kristina7


Η πρώην Μις Ελβετία, Christa Rigozzi, είχε δηλώσει σοκαρισμένη όταν έμαθε για τη δολοφονία της. «Είναι τρομερό. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη. Σκέφτομαι τις δύο κόρες της. Ήταν μια τόσο όμορφη και καλόκαρδη γυναίκα» είχε πει στο 20 Minuten.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζιζέλ Πελικό: Αποκαλύψεις στη δίκη - Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί τους

Τουρκία: Ερευνάται και ο ύποπτος θάνατος της αδελφής της μικρής Ναρίν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης