Τζον Κατσιματίδης: Ο Τραμπ ήταν χειρότερος από ό,τι περιμέναμε στο debate

Τζον Κατσιματίδης: Ο Τραμπ ήταν χειρότερος από ό,τι περιμέναμε στο debate

Η Κάμαλα Χάρις είχε καλή μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κακή μέρα – Τον υποστηρίζω γιατί είναι ο πιο κατάλληλος για πρόεδρος

6236228
«Θέλω να είμαι απολύτως δίκαιος. Η Κάμαλα Χάρις τα πήγε πάρα πολύ καλά, δεν το περιμέναμε. Ο Τραμπ ήταν χειρότερος από ό,τι περιμέναμε» τόνισε ο φίλος και υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ Τζον Κατσιματίδης στην ΕΡΤ και τον Ηλία Σιακαντάρη σχολιάζοντας το debate μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Η Κάμαλα Χάρις είχε καλή μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κακή μέρα. Θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε 55 μέρες μέχρι τις εκλογές.
Θα δούμε τι θα γίνει» τόνισε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

«Γνωρίζω τον πρόεδρο Τραμπ εδώ και 45 χρόνια. Και τον υποστηρίζω διότι πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος για να γίνει ο επόμενος πρόεδρος. Οταν ο πρόεδρος Τραμπ ήταν πρόεδρος για τέσσερα χρόνια είχαμε πάρα πολύ καλές τιμές βενζίνης, είχαμε πάρα πολύ καλές τιμές τροφίμων. Και δεν είχαμε πολέμους στον κόσμο διότι οι τρομοκράτες και οι δικτάτορες σεβόντουσαν τον πρόεδρο Τραμπ» ανέφερε ακόμα ο κ. Κατσιματίδης.

Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο είπε «εγώ έχω βαθύ σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή και γνωρίζω ότι ο Πούτιν δεν θα είχε εισβάλει στην Ουκρανία αν ο πρόεδρος Τραμπ ήταν ακόμα πρόεδρος διότι τον σεβόταν. Τώρα δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για τον Αμερικανό πρόεδρο και αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ερυθρά Θάλασσα. Γιατί είναι κλειστή η Ερυθρά Θάλασσα; Γιατί είναι κλειστό το κανάλι του Σουέζ; Εμείς έχουμε την ικανότητα να ανοίξουμε ξανά την Ερυθρά Θάλασσα, να ανοίξουμε τη διώρυγα του Σουέζ. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν το κάνει».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «χωρίς μια ισχυρή Αμερική, χωρίς μια ισχυρή Ουάσιγκτον, δεν θα υπάρχει ελεύθερος κόσμος».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Πλατανιά Χανίων κοντά σε ξενοδοχεία και σπίτια - Εστάλη μήνυμα εκκένωσης

Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις: Η ψυχρή χειραψία στην εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου - Ανάμεσά τους ο Μπάιντεν, δείτε βίντεο

Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης