Ιταλία: «Ήθελα να πάρω πίσω την τσάντα μου, όχι να τον σκοτώσω» λέει η γυναίκα που πάτησε με το SUV της τον μετανάστη

Ιταλία: «Ήθελα να πάρω πίσω την τσάντα μου, όχι να τον σκοτώσω» λέει η γυναίκα που πάτησε με το SUV της τον μετανάστη

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την 65χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, να χτυπάει περισσότερες από μια φορές τον 47χρονο Σαΐντ Μαλκούμ

cinzia-dal-pino-xr
Σε κατ' οίκον κράτηση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι τέθηκε η 65χρονη Σίνθια νταλ Πίνο, η γυναίκα η οποία πάτησε με το SUV της τον 47χρονο μετανάστη αφού αυτός της είχε κλέψει την τσάντα στην πόλη Βιαρέτζιο στη βόρεια Ιταλία.

Η κίνηση της 65χρονης να συνθλίψει τον 47χρονο καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, στο βίντεο της οποίας φαίνεται η 65χρονη να χτυπάει αρκετές φορές τον άντρα με το λευκού χρώματος αυτοκίνητο της.

Insegue e investe un uomo a Viareggio dopo essere stata rapinata


Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον δικαστή που πήρε την εν λόγω απόφαση, δεν υπάρχει κίνδυνος φυγής της 65χρονης ούτε και πιθανότητα αλλοίωσης των στοιχείων εκ μέρους της.

Η ίδια υποστήριξε, δια του δικηγόρου της, για το περιστατικό που έχει σοκάρει την Ιταλία, ότι σκοπός της ήταν να πάρει πίσω την τσάντα της και όχι να σκοτώσει τον 47χρονο. Παράλληλα είπε ότι δεν κάλεσε αμέσως την αστυνομία, γιατί το κινητό της τηλέφωνο ήταν στην τσάντα που της είχε αρπάξει ο μετανάστης. Ωστόσο η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

italia-epixeirimatias
H 65χρονη επιχειρηματίας


Ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο Σαΐντ Μαλκούμ, όπως ήταν το όνομα του 47χρονου μετανάστη, είχε φτάσει στην Ιταλία από το 2004, δεν είχε διεύθυνση μόνιμης κατοικίας και είχε φάκελο για ληστείες και κλοπές. Κατά τις ίδιες πηγές, σε βάρος του είχαν εκδοθεί περίπου 10 αποφάσεις απέλασης που δεν είχαν εκτελεστεί. «Τον είχα υπερασπιστεί αρκετές φορές. Τον έβλεπα συχνά να γυρίζει γύρω από το γραφείο μου, σε σκαλιά εκκλησίας. Πήγαινε από εδώ και από εκεί, αλλά δεν ήταν επικίνδυνος τύπος» δήλωσε ο δικηγόρος Ενρίκο Καρμπόνι.

Η νταλ Πίνο αρχικά υποστήριξε ότι ο Μαλκούμ την είχε απειλήσει με μαχαίρι, τελικά, όμως, παραδέχθηκε ότι ο 47χρονος δεν είχε στα χέρια του μαχαίρι, αλλά της είχε πει πως έχει ένα και θα το χρησιμοποιούσε αν δεν του έδινε την τσάντα, με τους αστυνομικούς να μην βρίσκουν κάποιο όπλο στην κατοχή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανατροπή με το μεταναστευτικό μετά τις αποφάσεις της Γερμανίας- Ενόχληση από Μητσοτάκη, προς... κατάργηση η Σένγκεν

«Παρέσυρα τρία άτομα» - Στη μητέρα του τηλεφώνησε πρώτα ο μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε γονείς και παιδί στη Θεσσαλονίκη

Καβγάς Μωραΐτη-Πολάκη: Είστε πάνω από τα 300μ. και δεν ακούτε; - Είμαι στα 1000μ. που έχει καθαρό αέρα και θα κατέβω για ντιμπέιτ με τον Κασσελάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης