Τραμπ: Η Τέιλορ Σουίφτ θα πληρώσει τη στήριξη στην Κάμαλα Χάρις

Η ποπ σταρ αποφάσισε να αποκαλύψει τι θα ψηφίσει μετά τις εικόνες που την έδειχναν να στηρίζει τον Τραμπ και ήταν προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης - «Φαίνεται ότι πάντα υποστηρίζει έναν Δημοκρατικό» είπε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος

«Καπνούς βγάζει από τα αυτιά του» ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ακούγοντας την δημόσια υποστήριξη της σταρ της ποπ μουσικής Τέιλορ Σουίφτ προς την εκλεκτή του δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου, Κάμαλα Χάρις.

Στάζοντας δηλητήριο για την 34χρονη τραγουδίστρια, ο σύζυγος της Μελάνια τόνισε ότι «δεν ήταν θαυμαστής της Τέιλορ» κι ότι γι΄ αυτά που εκστόμισε χθες, «μάλλον θα πληρώσει το τίμημα στην αγορά».

Ο Τέιλορ Σουίφτ έκανε χθες έξαλλο τον Τραμπ επειδή μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας των δύο μονομάχων, η ίδια έσπευσε να στηρίξει την πολιτική του αντίπαλο, την 59χρονη.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με το αμερικανικό δίκτυο Fox News, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν απλώς θέμα χρόνου, δεν ήταν δυνατόν να υποστηρίξει τον Μπάιντεν. Είναι ένα πολύ φιλελεύθερο άτομο. Φαίνεται ότι πάντα υποστηρίζει έναν Δημοκρατικό».

«Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις»

Η Σουίφτ προέτρεψε τους 283 εκατομμύρια ακολούθους της να «κάνουν την έρευνά τους», αλλά δήλωσε ότι οι εικόνες που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη και τη δείχνουν να υποστηρίζει τον Τραμπ την έκαναν να συνειδητοποιήσει ότι «πρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρη για τα πραγματικά της σχέδια».

«Θα δώσω την ψήφο μου στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς στις προεδρικές εκλογές του 2024», υποστήριξε χθες η Αμερικανίδα σταρ της ποπ. «Ψηφίζω την Κάμαλα Χάρις επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram. «Νομίζω ότι είναι μια σταθερή, χαρισματική ηγέτιδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος» τόνισε.



Σημειώνεται ότι η ανάρτησή της στο Instagram συνοδευόταν από μια φωτογραφία που την έδειχνε να κρατά αγκαλιά τη γάτα της, μια αναφορά στα σχόλια του υποψήφιου αντιπροέδρου του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς, περί «άτεκνων γατόφιλων γυναικών».

Ο Τραμπ δεν δίστασε να ρίξει και... μπηχτή στη Σουίφτ επισημαίνοντας ότι του αρέσει πολύ περισσότερο η κυρία Μπρέτανι Μαχόμς. «Είναι μεγάλη θαυμάστρια του Τραμπ», δήλωσε ο ίδιος για την σύζυγο του χρυσού παιδιού του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) Πάτρικ Χομς.


Φόβους για το ΑΙ εξέφρασε η Τέιλορ Σουίφτ

Η Σουίφτ καταδίκασε επίσης τις εικόνες που δημιουργήθηκαν από την τεχνητή νοημοσύνη τον περασμένο μήνα που απεικόνιζαν την ίδια να υποστηρίζει δήθεν τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ντόναλντ Τραμπ και δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα του, Truth Social.

«Πρόσφατα ενημερώθηκα ότι η τεχνητή νοημοσύνη του «εγώ» που υποστηρίζει ψευδώς την προεδρική εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του. Στην πραγματικότητα ενίσχυσε τους φόβους μου για την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους διάδοσης της παραπληροφόρησης»...

«Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια».

Σημειώνεται ότι η Σουίφτ έχει ταχθεί υπέρ των Δημοκρατικών υποψηφίων στις αμερικανικές εκλογές, αφότου καθιερώθηκε στο καλλιτεχνικό στερέωμα κι όχι στο πρώιμο στάδιο της καριέρας της. Σε ανάρτησή της στο στο Instagram το 2020, παρότρυνε τους θαυμαστές της να εγγραφούν για να ψηφίσουν στο Vote.org.



Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη 25χρονη για revenge porn - Ζητούσε €2.000 για να μην δημοσιεύσει προσωπικές στιγμές ενός άντρα

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι η ελληνική υποψηφιότητα για τα Βραβεία Όσκαρ

Αποφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας - Στο πλευρό του η αδελφή του και οι κόρες του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr