Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα γίνει άλλο debate με τη Χάρις

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα γίνει άλλο debate με τη Χάρις

Η τηλεμαχία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με τον Τζο Μπάιντεν είχε γίνει τον Ιούνιο και με την Κάμαλα Χάρις τον Σεπτέμβριο

trump
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν θα συμμετάσχει σε άλλο εκλογικό debate εναντίον της αντιπάλου του, Κάμαλα Χάρις.

«Δεν θα γίνει τρίτο debate» έγραψε στο Truth Social, αφού συμμετείχε σε μια τηλεμαχία εναντίον του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν τον Ιούνιο και της Χάρις νωρίτερα, αυτή την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως η Κάμαλα Χάρις κατατρόπωσε τον Ντόναλντ Τραμπ, αιφνιδιάζοντάς τον σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε πεδίο αντιπαράθεσης ενώ δεν δίστασε μάλιστα να εξαπολύσει ακόμη και fake news εναντίον του, ιδιαίτερα στο πεδίο της οικονομίας.

Αυτό επιβεβαιώνεται εξάλλου και από δημοσκόπηση που παρουσίασε το CNN λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντιμπέιτ, με το 63% των καταγεγραμμένων ψηφοφόρων που παρακολούθησαν την τηλεμαχία να λένε ότι η Χάρις τα πηγε καλύτερα από τον Τραμπ, ενώ το 37% των συμμετεχόντων υποστήριξε το αντίστροφο. Πριν το debate, οι ίδιοι ψηφοφόροι ήταν μοιρασμένοι 50%-50% στο ποιος εκ των δύο υποψηφίων θα τα πήγαινε καλύτερα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης μιλά για προβοκάτσιες, συνιστά ψυχραιμία και δηλώνει «παρών» - Αποδοκιμασίες στελεχών έξω από την Κουμουνδούρου

Λαμία: Ζευγάρι τρώει σε μαγαζιά και φεύγει χωρίς να πληρώσει - Δείτε βίντεο

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 29,8%, πάνω από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,5%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης