Ελβετία: Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία - Η Κριστίνα ήθελε να τον εγκαταλείψει αλλά δεν πρόλαβε

Ελβετία: Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία - Η Κριστίνα ήθελε να τον εγκαταλείψει αλλά δεν πρόλαβε

Η ίδια φοβόταν τον σύζυγό της - Είχε και στο παρελθόν παρουσιάσει βίαιη συμπεριφορά ενώ είχε επέμβει και η Αστυνομία

elvetia-mondelo-dolofonia-mak1
Συνεχίζονται οι συνταρακτικές αποκαλύψεις στην Ελβετία για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του μοντέλου, Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς, η οποία στραγγαλίστηκε από τον άνδρα της ο οποίος στην συνέχεια την πολτοποίησε για να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα, μητέρα και δύο μικρών παιδιών, είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει, καθώς μία πηγή από το περιβάλλον του θύματος, όπως μεταδίδει η Daily Mail, αποδίδει ως κίνητρο για τη δολοφονία από πλευράς του δράστη στη γνώση του για την πρόθεσή της να φύγει.

«Ήθελε να χωρίσει, αλλά τον φοβόταν», δήλωσε η πηγή στο 20 Minuten. Μετά την αποτρόπαια επίθεση, οι ακόλουθοί της και η Αστυνομία εντόπισαν πως η τελευταία προσωπική ανάρτηση του θύματος στα social media ήταν πριν από αρκετές εβδομάδες με την Κριστίνα να δημοσιεύει εικόνες από μια ειδυλλιακή «απόδραση του ζευγαριού» που είχαν μοιραστεί στη λίμνη Λουκέρνη.

modelo2
Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο. «Ο κόσμος μου» έγραψε στη λεζάντα


Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, ο σύντροφος ενός από τους φίλους της Κριστίνα δήλωσε στο Blick ότι η σχέση τους βρισκόταν «σε κρίση εδώ και μήνες», με την αστυνομία να φέρεται να έχει κληθεί στο σπίτι τους για αναφορές σωματικής βίας στο παρελθόν. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κριστίνα είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά της, αλλά δεν είχε καταφέρει να κάνει το τελικό βήμα να φύγει από τη σχέση.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η Κριστίνα είχε πρώτα στραγγαλιστεί και στη συνέχεια το σώμα της διαμελίστηκε με κλαδευτήρια, μαχαίρι και πριόνι.

Ο Τόμας, 41 ετών, επιχείρησε να καταστρέψει το σώμα της χρησιμοποιώντας μπλέντερ υψηλής ισχύος, ενώ στη συνέχεια τα κομμάτια αναμείχθηκαν με χημικό διάλυμα. Ο σύζυγος, ο οποίος είναι γιος γνωστού δικηγόρου από τη Βέρνη και επιχειρηματίας με δική του συμβουλευτική εταιρεία, συνελήφθη λίγο μετά την ανακάλυψη του εγκλήματος και παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του.

Ο Τόμας, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το έγκλημα, ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του σε αυτοάμυνα, όταν αυτή του επιτέθηκε με μαχαίρι. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι η Κριστίνα είχε στραγγαλιστεί, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του δράστη. Επιπλέον, η έρευνα αποκάλυψε ότι ο Τόμας είχε προηγουμένως επιτεθεί βίαια και σε άλλες συντρόφους του.

Το ζευγάρι ζούσε σε μια πολυτελή κατοικία στη Βασιλεία με τις δύο μικρές κόρες τους και τη μητέρα της Κριστίνα. Η Κριστίνα είχε εγκαταλείψει την καριέρα της στο μόντελινγκ για να γίνει coach νέων μοντέλων και επιχειρηματιών, ενώ είχε υπάρξει φιναλίστ στον διαγωνισμό Miss Switzerland το 2007.

modelo6


Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην Ελβετία, με πολλούς φίλους και συναδέλφους της Κριστίνα να εκφράζουν την οδύνη τους για την τραγική της απώλεια. Η πρώην Miss Switzerland, Λορένα Σάντεν, ανέφερε ότι «η Κριστίνα ήταν ένα πολύ καλό και ευγενικό άτομο», ενώ η Ναντίν Βίνζενς, Miss Switzerland 2002, εξέφρασε τη θλίψη της για την τραγική εξέλιξη, λέγοντας ότι «ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε».

modelo5__1_
modelo4
modelo3


Ο Τόμας παραμένει υπό κράτηση, ενώ η αίτησή του για αποφυλάκιση απορρίφθηκε από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις ψυχικής ασθένειας. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες του εγκλήματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Σχολιαστής του ESPN μετέδωσε κατα λάθος live στο Instagram τη σεξουαλική συνεύρεσή του με γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους

Πάνω από 30.000 δικαιούχοι θα βρουν κατοικία με το «Σπίτι μου 1 & 2» – Δείτε Live
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης