Τουρκία: Νέα εκδοχή για τη δολοφονία της Ναρίν - Είχε μάθει για σχέση του θείου με τη μητέρα της

Ασκήθηκε δίωξη για συμμετοχή στη δολοφονία και σε βάρος της μητέρας του κοριτσιού- Κατηγορούμενοι είναι οκτώ συγγενείς της οκτάχρονης Ναρίν ενώ συνολικά κρατούνται από τη στρατοχωροφυλακή 22 άτομα, μέλη της οικογένειάς της

Το ερώτημα ποιος και γιατί σκότωσε την οκτάχρονη Ναρίν είναι το κυρίαρχο στην Τουρκία από τη στιγμή που εντοπίσθηκε το πτώμα της, τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με την τελευταία εκδοχή για τα κίνητρα και τον δολοφόνο, η Ναρίν δολοφονήθηκε από τον θείο της, αδελφό του πατέρα της, γιατί το κορίτσι τον είδε σε ερωτικές περιπτύξεις με τη μητέρα της. Μπροστά στον κίνδυνο της αποκάλυψης της εξωσυζυγικής σχέσης ο θείος φέρεται να σκότωσε το παιδί, εν γνώσει της μητέρας του, ενώ στη συγκάλυψη του εγκλήματος φέρονται να έχουν πάρει μέρος κι άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας, χωρίς να είναι γνωστός ο τρόπος και ο βαθμός συμμετοχής του καθένα. 
Οι τουρκικές Αρχές πάντως, δεν έχουν κάνει, ακόμη τουλάχιστον, καμία επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει αυτή την εκδοχή. 

Συνολικά κρατούνται 22 συγγενείς του δολοφονημένου παιδιού, ενώ νωρίτερα σήμερα τουρκικό δικαστήριο απήγγειλε κατηγορίες για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία εις βάρος της μητέρας και ενός αδελφού της και ζήτησε την προφυλάκισή τους.

Το πτώμα της Ναρίν εντοπίστηκε έπειτα από τρεις εβδομάδες ερευνών κρυμμένο κάτω από πέτρες στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ. Στο διάστημα της αναζήτησης το ερώτημα «πού είναι η Ναρίν» κυριάρχησε τόσο στα social media, όσο και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενώ όταν βρέθηκε η σορός του παιδιού, ακόμη και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρενένη για να πει  ότι θα επιδιώξει να επιβληθεί η αυστηρότερη τιμωρία σε όσους ευθύνονται για τον φόνο της Ναρίν Γκιουράν.

Οι εισαγγελείς στο Ντιγιάρμπακιρ απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος της μητέρας και ενός αδελφού του κοριτσιού για συμμετοχή στον φόνο του. Ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος έξι ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ο θείος και ξαδέλφια της Ναρίν, για την καταστροφή στοιχείων του εγκλήματος. Στο αυτοκίνητο του θείου βρέθηκε DNA του κοριτσιού, ενώ ο ίδιος, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είχε διαγράψει συνομιλίες και μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο το κρίσιμο διάστημα αμέσως μετά την εξαφάνιση του κοριτσιού. Τις τελευταίες ώρες οι τουρκικές Αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν μέρος αυτών των διαγραμμένων αρχείων, εκτός από εκείνα που έχουν διαγραφεί από εφαρμογές τύπου WhatsApp. 

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Γκλέτσο, υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται και ο Παπανώτας

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία στην Ελβετία - Η Κριστίνα ήθελε να εγκαταλείψει τον άνδρα της αλλά δεν πρόλαβε πριν τη δολοφονήσει


Βρέθηκε το διάσημο έργο του Banksy «Το κορίτσι με το μπαλόνι» που εκλάπη από γκαλερί του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr