Σικελία: Άγριος καβγάς μεταξύ οδηγών - Επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο με αλυσοπρίονα

Σικελία: Άγριος καβγάς μεταξύ οδηγών - Επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο με αλυσοπρίονα

Φορτηγό παραλίγο να τρακάρει αυτοκίνητο σε κυκλικό κόμβο - Κατέληξαν να χρησιμοποιούν τα αλυσοπρίονα ως σπαθιά

sicily-chainshaws
Ένα ακραίο περιστατικό βίας καταγράφηκε στη Σικελία, όπου δύο οδηγοί ξεκίνησαν να καβγαδίζουν στο δρόμο με αλυσοπρίονα, με αφορμή ένα παρολίγον τροχαίο ατύχημα.

Ο καβγάς ξεκίνησε, αφού ένας κηπουρός που οδηγούσε ένα φορτηγό παράδοσης, παραλίγο να χτυπήσει ένα αυτοκίνητο σε κυκλικό κόμβο.

Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, όπως αναφέρει η Daily Mail,  ήταν τρεις ξένοι υπήκοοι, οι οποίοι βγήκαν έξω από το όχημα για να αντιμετωπίσουν τον κηπουρό.

Μετά οι δύο οδηγοί ξεκίνησαν να τσακώνονται πιο έντονα, σε σημείο που ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέληξε, αρχικά, να αρπάζει από το φορτηγό του κηπουρού μια σκάλα, την οποία επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ως όπλο εναντίον του.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια, ο φίλος του οδηγού του αυτοκινήτου παίρνει ένα από τα δύο αλυσοπρίονα που υπήρχαν στο πίσω μέρος του φορτηγού και ο κηπουρός παίρνει το άλλο.

Έπειτα και οι άρχισαν να δύο παλεύουν με τα αλυσοπρίονα στο χέρι, εντός του κυκλικού κόμβου. Τα αλυσοπρίονα δεν λειτουργούσαν, ως εκ τούτου οι δύο άνδρες τα χρησιμοποίησαν ως σπαθιά. 

Ωστόσο, ο καβγάς δεν σταμάτησε αναίμακτα, καθώς τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο κηπουρός τραυματίστηκε σοβαρά από τον καβγά, καταλήγοντας να κάνει έξι ράμματα στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες περιαστικών στις 10 Σεπτεμβρίου και η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Δολοφονημένος με μια μαχαιριά στην κοιλιά ο 46χρονος - Εξετάζεται η αδελφή του

Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί «πήραν» το νεκρό έμβρυο από την 34χρονη που παρασύρθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό

Κούρσα... εξοπλισμών από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ - Μεγάλες επενδύσεις κι εποχή Galacticos με γυάλινο παρκέ στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης