ΗΠΑ: Φιλοπαλαιστίνιος επιτέθηκε σε πρώην βετεράνο πολέμου που υποστήριζε το Ισραήλ και εκείνος τον πυροβόλησε

ΗΠΑ: Φιλοπαλαιστίνιος επιτέθηκε σε πρώην βετεράνο πολέμου που υποστήριζε το Ισραήλ και εκείνος τον πυροβόλησε

Ακούγεται ένας πυροβολισμός και οι άνδρες συνεχίζουν να παλεύουν, με αποτέλεσμα δύο άλλοι διαδηλωτές να εμπλακούν και να προσπαθήσουν να τους χωρίσουν

hpa-filopalestinios-xr
Ένας βετεράνος του στρατού από τη Μασαχουσέτη, συνελήφθη επειδή φέρεται να πυροβόλησε έναν φιλοπαλαιστινιακό διαδηλωτή που του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας υπέρ του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πρόκειται για τον 47χρονο Σκοτ Χέιγς, που κατηγορείται για επίθεση με επικίνδυνο όπλο και παραβίαση του συνταγματικού δικαιώματός του, με αποτέλεσμα μάλιστα να προκαλέσει το σοβαρό τραυματισμό του διαδηλωτή. 



Κλείσιμο
Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον φιλοπαλαιστίνιο άνδρα να επιτίθεται στον Χέιγς, ο οποίος είναι βετεράνος πολέμου στο Ιράκ, κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας υπέρ του Ισραήλ, στο Νιούτον της Βοστώνης. 

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα που πυροβολήθηκε να φορά καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία και να φωνάζει στους διαδηλωτές από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

«Είστε άρρωστοι! Είστε άρρωστοι, υπερασπίζεστε τη γενοκτονία», φώναξε, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των διαδηλωτών. Έπειτα έτρεξε πάνω στον Χέιγς. 



Ακούγεται ένας πυροβολισμός και οι άνδρες συνεχίζουν να παλεύουν, με αποτέλεσμα δύο άλλοι διαδηλωτές να εμπλακούν και να προσπαθήσουν να τους χωρίσουν. «Πιάσε το πιστόλι μου», ακούστηκε να φωνάζει μια φωνή που πιστεύεται ότι ήταν του Χέιγς , καθώς προέτρεπε τον κόσμο να απομακρυνθεί από τον επιτιθέμενο. 




Στη συνέχεια, όσοι βρίσκονταν στη διαδήλωση σήκωσαν τον άνδρα, αλλά σε ένα άλλο κλιπ, ο άνδρας φαίνεται να ξαπλώνει στο έδαφος, καθώς ο Χέιγς προέτρεπε τους παρευρισκόμενους να καλέσουν το 911. «Είσαι καλά φίλε;» ρώτησε ο Χέιγς καθώς σήκωνε το πουκάμισο του άνδρα για να ελέγξει τα τραύματά του.



Ο Χέιγς αναμένεται να προσαχθεί στο περιφερειακό δικαστήριο του Νιούτον. Η ταυτότητα του θύματος δεν έχει γίνει γνωστή.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα εντείνει εν τω μεταξύ τις περιπολίες γύρω από χώρους λατρείας.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Δολοφονημένος με μια μαχαιριά στην κοιλιά ο 46χρονος - Εξετάζεται η αδελφή του

Θεσσαλονίκη: Οι γιατροί «πήραν» το νεκρό έμβρυο από την 34χρονη που παρασύρθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό

Κούρσα... εξοπλισμών από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο μπάσκετ - Μεγάλες επενδύσεις κι εποχή Galacticos με γυάλινο παρκέ στο ΟΑΚΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Τα μεγάλα πρωταθλήματα παίζουν εδώ!

Δείτε Επίσης