Μέγκαν Μαρκλ: Πρώην εργαζόμενοι στάζουν… φαρμάκι: Δύστροπη, αμείλικτη, δικτάτορας

«Την έχω δει να κάνει μεγάλους άνδρες να δακρύζουν», λέει μια πηγή - Πώς χαρακτηρίζουν τον Χάρι

Φαρμάκι... στάζουν για τη Μέγκαν Μαρκλ άτομα που βρέθηκαν στο κοντινό της περιβάλλον και εργάστηκαν για εκείνη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter η δούκισσα του Σάσεξ βγάζει τον χειρότερό της εαυτό απέναντι στο προσωπικό που την υπηρετεί στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου τα τελευταία χρόνια ζει με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι και τα δυο τους παιδιά.

Μέλη του προσωπικού που εργάζονται για την οικογένεια κάνουν λόγο για «δύστροπη δούκισσα» που «τρομοκρατεί» τους ανθρώπους.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως η Μέγκαν «υποτιμά τους ανθρώπους και δεν δέχεται συμβουλές».

Όσον αφορά το ζευγάρι η ίδια πηγή λέει πως «και οι δύο δυσκολεύονται στο να παίρνουν σωστές αποφάσεις και αλλάζουν συχνά γνώμη». Ο Χάρι από την άλλη χαρακτηρίζεται ως «ένα πολύ, πολύ γοητευτικό άτομο» που δυστυχώς όμως «επηρεάζεται και εγκλωβίζεται πολλές φορές».

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η Μέγκαν είναι «απολύτως αμείλικτη» και ότι «περιφέρεται σαν δικτάτορας με ψηλά τακούνια, κάνοντας σκληρή κριτική και μοιράζοντας εντολές».

«Την έχω δει να κάνει μεγάλους άνδρες να δακρύζουν», λέει η πηγή. Τα νέα αυτά στοιχεία έρχονται στο φως την ώρα που το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει αύριο τα 40ά γενέθλια Χάρι.

Κακές γλώσσες λένε ότι ο Χάρι αισθάνεται όλο και πιο μόνος στις ΗΠΑ και θεωρεί τον φρουρό ασφαλείας του David Langdown τον καλύτερο φίλο του.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί αποτελούν μέρος μιας μελέτης σχετικά με το προσωπικό που είχε εργαστεί για τους Sussexes, συμπεριλαμβανομένου του προσωπάρχη του ζεύγους Josh Kettler, ο οποίος παραιτήθηκε από το ρόλο του τον Αύγουστο μετά από τρίμηνη θητεία.

Τα «θορυβώδη ξεσπάσματα» και τα «οργισμένα email στις 5 το πρωί» της Μέγκαν της έχουν επίσης χαρίσει το παρατσούκλι «δύστροπη δούκισσα» από τα μέλη του προσωπικού της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 46χρονος που παρέσυρε γονείς και παιδί στη Θέρμη είχε χτυπήσει και μία 79χρονη με το αυτοκίνητό του το 2020


Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα ποσοστά για Ανδρουλάκη - Δούκα και η δυναμική Διαμαντοπούλου Γερουλάνου


Η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει πώς την εντυπωσίασε ο σύζυγός της στο πρώτο τους ραντεβού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr