Σέρβος influencer που τραβούσε βίντεο από φωλιά αρκούδας βρέθηκε αντιμέτωπος με την... ιδιοκτήτριά της

«Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη» λέει ο νεαρός σε ένα από τα σοκαριστικά κλιπ που ανέβασε στα social media

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ένας Σέρβος influencer όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μια καφέ αρκούδα ενώ τραβούσε βίντεο από φωλιά της καταγράφει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας εκατοντάδες σχόλια για την απερισκεψία του νεαρού άνδρα.

Ο Stefan Janković μοιράστηκε δύο κλιπ από την επικίνδυνη συνάντησή του με την αρκούδα, ένα εκ των οποίων τον δείχνει να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της, ενώ το άγριο ζώο τον μυρίζει με περιέργεια και ανησυχία.




Στο πρώτο βίντεο που ανέβασε στα social media o Janković εμφανίζεται να κάθεται στα βάθη της φωλιάς, ενώ η αρκούδα τον περιεργάζεται από την είσοδό της. Η αρκούδα κάνει μερικά βήματα προς το μέρος του και οσφρίζεται τον αέρα καθώς ο Janković ξεκινάει να βγαίνει από τη φωλιά. Στη συνέχεια ο νεαρός εμφανίζεται να βγαίνει έξω περνώντας ξυστά από την αρκούδα που μυρίζει το κεφάλι του και το κινητό του τηλέφωνο.

Το δεύτερο βίντεο που ανέβασε ο Janković τον δείχνει να έχει ήδη ανέβει σε ένα δέντρο με δύο αρκούδες να βρίσκονται από κάτω. Μία από αυτές μάλιστα φαίνεται στα πλάνα να γρατζουνάει τη βάση του δέντρου, κοιτάζοντας τον influencer.



«Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη», λέει ο Janković στο κλιπ, σύμφωνα με τη μετάφραση της Daily Star. «Πέρασα 24 ώρες στο δάσος και μια αρκούδα μου επιτέθηκε. Με περιμένει και υπάρχει και άλλη μία εδώ».

Ο Janković δεν εξηγεί πώς βρέθηκε σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση.

Αν και δεν αναφέρεται η τοποθεσία όπου τραβήχτηκαν τα βίντεο, στη Σερβία υπάρχει αρκετά μεγάλος πληθυσμός καφέ αρκούδων.

Με πληροφορίες από New York Post

Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Ποιος είναι ο 58χρονος που επιχείρησε να τον πυροβολήσει ενώ έπαιζε γκολφ

Βίντεο: Ενοχλημένη η Σακίρα με θεατές που τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της, έφυγε από τη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr