Έλον Μασκ: Σάλος για το «αστείο» του μετά τη νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ

Έλον Μασκ: Σάλος για το «αστείο» του μετά τη νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ

O δισεκατομμυριούχος εξήγησε με νέες αναρτήσεις του στο «Χ» ότι επρόκειτο απλώς για ένα αστείο που παρεξηγήθηκε - Διέγραψε την ανάρτηση

elon_musk_arxeio_n
Σάλο έχει προκαλέσει ένα σχόλιο που ανήρτησε ο ιδιοκτήτης του «Χ», Έλον Μασκ, στην πλατφόρμα του λίγες ώρες μετά τη νέα απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Απαντώντας στο ερώτημα που έθεσε ένας χρήστης του «X» για τα κίνητρα των επίδοξων δολοφόνων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έγραψε «Και κανείς δεν προσπαθεί καν να σκοτώσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα», συνοδεύοντας το σχόλιό του με το emoji μιας σκεπτικής φατσούλας. 

musk_deleted

Η ανάρτησή αυτή προκάλεσε αμέσως έντονες αντιδράσεις, με πολλούς σχολιαστές να κατηγορούν τον Μασκ ότι είναι ένοχος για υποκίνηση βίας εις βάρος του προέδρου και της αντιπροέδρου των ΗΠΑ και να καλούν την αμερικανική κυβέρνηση να διακόψει τα συμβόλαιά της με τον μεγιστάνα, τα οποία αφορούν τη συνεργασία της NASA με την εταιρεία του SpaceX

reactions_musk_2
reactions_musk_1


Άλλοι επιτέθηκαν στον Μασκ χρησιμοποιώντας αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. «Να ένα ακόμη παράδειγμα γιατί σε μισούν τα παιδιά σου», έγραψε ο ηθοποιός Μπίλι Μπόλντουιν σε ανάρτησή του. Ο ρεπόρτερ των New York Times Ντέιβ Ίτσκοφ σχολίασε ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά εξηγεί το γεγονός ότι το «Χ» αντιμετωπίζει προβλήματα με τους διαφημιζόμενους. 

reactions_musk_4
reactions_musk_3


Αντιμέτωπος με μια θύελλα επικρίσεων ο Μασκ διέγραψε την ανάρτησή του και σήμερα το πρωί προχώρησε σε δύο αναρτήσεις, με τις οποίες προσπάθησε να δικαιολογήσει το σχόλιο. «Ένα μάθημα που έμαθα είναι πως, το να λες κάτι σε μια ομάδα και να προκαλεί γέλιο δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι και ξεκαρδιστικό ως ανάρτηση στο Χ», έγραψε αρχικά ο δισεκατομμυριούχος, συμπληρώνοντας έπειτα το εξής: «Όπως αποδείχτηκε, τα αστεία είναι πολύ λιγότερο αστεία εάν οι άνθρωποι δεν ξέρουν σε τι πλαίσιο λέγονται και είναι διατυπωμένα γραπτώς».

musk_new




Ειδήσεις σήμερα

Ο Κόκκινος Στρατός στο Βερολίνο: Λεηλασίες, βιασμοί και άλλες ιστορίες…

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Ποιος είναι ο 58χρονος που επιχείρησε να τον πυροβολήσει ενώ έπαιζε γκολφ

Βίντεο: Ενοχλημένη η Σακίρα με θεατές που τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της, έφυγε από τη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης