ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 58χρονο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Τραμπ

ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 58χρονο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Τραμπ

Τι είπε στους δικαστές στην οκτάλεπτη απολογία του για την οικονομική κατάταση και τον γιο του

routh_charges
Στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Φλόριντα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (τοπική ώρα) ο Ράιαν Ουέσλι Ρουθ, ο οποίος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στη λέσχη γκολφ που διατηρεί, στο Μαρ α Λάγκο.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, που κράτησε σχεδόν οκτώ λεπτά, οι εισαγγελείς του απήγγειλαν δύο κατηγορίες: κατοχή πυροβόλου όπλου από καταδικασμένο κακοποιό και κατοχή πυροβόλου όπλου με σβησμένο σειριακό αριθμό.

routh_2


Κλείσιμο
Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο 58χρονος Ρουθ μπορεί να αντιμετωπίσει συνολική ποινή φυλάκισης 20 ετών - έως και 15 έτη εάν καταδικαστεί για την πρώτη κατηγορία και πιθανή ποινή πέντε ετών για τη δεύτερη κατηγορία.

Η ακρόαση για την καταβολή εγγύησης έχει οριστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου και η ακρόαση για πιθανές πρόσθετες - και πιο σοβαρές - κατηγορίες έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακρόασης, ο Ρουθ έδωσε συνηθισμένες πληροφορίες στους δικαστικούς λειτουργούς σχετικά με την εργασιακή του κατάσταση και το εισόδημά του. Μιλώντας με ηρεμία, είπε ότι εργάζεται και κερδίζει περίπου 3.000 δολάρια το μήνα, αλλά έχει μηδενικές αποταμιεύσεις.

Ο Ρουθ είπε ότι δεν έχει ακίνητη περιουσία ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, εκτός από δύο φορτηγά αξίας περίπου 1.000 δολαρίων, τα οποία βρίσκονται στη Χαβάη. Πρόσθεσε επίσης ότι έχει έναν 25χρονο γιο, στον οποίο μερικές φορές στέλνει χρήματα για να τον συντηρήσει.


Ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παππάς είχε προειδοποιήσει τον Stefanos ότι θα έχανε στην Κεντρική Επιτροπή - Τον κατηγορούν για «προδοσία»

Καλώς ήρθες φθινόπωρο - Βροχές από αύριο και για την υπόλοιπη εβδομάδα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απαγορεύει στα παιδιά του να έχουν κινητά τηλέφωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης