Κένυα: Αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε σε χωράφι

Κένυα: Αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε σε χωράφι

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε καπνό να ξεπηδά από το αεροσκάφος καθώς αυτό αδυνατούσε να κερδίσει ύψος για να απογειωθεί

kenya-aeroskafos
Ιδιωτικό αεροσκάφος με 11 επιβαίνοντες βγήκε σήμερα από τον διάδρομο ενός μικρού αεροδρομίου στη δυτική Κένυα και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί, όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία.

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι κατά τη διαδικασία απογείωσης αεροσκάφους, τύπου Cessna Caravan, από το αεροδρόμιο Λιτσότα στην περιοχή Μιγκόρι.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε καπνό να ξεπηδά από το αεροσκάφος καθώς αυτό αδυνατούσε να κερδίσει ύψος για να απογειωθεί, με αποτέλεσμα να βγει εκτός διαδρόμου και να καταλήξει στο χωράφι.

«Με ανακούφιση, επιβεβαιώνουμε πως δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί», ανακοίνωσε η εταιρεία Boskovic Air Charters, διαβεβαιώνοντας πως ο πιλότος και οι 10 επιβάτες είναι σώοι και ασφαλείς. Υπογράμμισε παράλληλα ότι συνεργάζεται με τις αρχές για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.




Ειδήσεις σήμερα

Πώς ξεσκέπασαν το κύκλωμα που έκλεψε εκατομμύρια από τον ΕΟΠΥΥ - Εντοπίσαμε ασυνήθιστη συνταγογράφηση, λέει η διοικήτρια

ΗΠΑ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 58χρονο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Τραμπ

Καιρός - Κολυδάς: Φθινοπωρινή εβδομάδα με βροχές - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης