Τραμπ: Εξαιτίας της κομμουνιστικής ρητορικής οι σφαίρες πετάνε, η Χάρις είπε ψέματα και το ντιμπέιτ ήταν στημένο

Τραμπ: Εξαιτίας της κομμουνιστικής ρητορικής οι σφαίρες πετάνε, η Χάρις είπε ψέματα και το ντιμπέιτ ήταν στημένο

Ο υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς τα έβαλε με τους Δημοκρατικούς κάνοντας λόγο για υποκίνηση μίσους

trump-fist
Κατά της αντιπάλου του Κάμαλα Χάρις και των Δημοκρατικών στρέφεται ο Ντόναλντ Τραμπ που με ανάρτησή του τους επιρρίπτει ευθύνες για τους πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο γκολφ του στο Παλμ Μπιτς. 

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, άφησε ειδικότερα υπόνοιες πως η νέα απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του στη Φλόριντα, οφείλεται στην «κομμουνιστική αριστερή ρητορική» των Δημοκρατικών, απαιτώντας να κλείσουν άμεσα τα σύνορα.

«Η ρητορική, τα ψέματα, όπως αποδεικνύεται από τις ψευδείς δηλώσεις που έκανε η σύντροφος Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια του στημένου debate στο ABC, και όλες οι γελοίες αγωγές που σχεδιάστηκαν ειδικά για να προκαλέσουν ζημιά στον πολιτικό τους αντίπαλο, δηλαδή εμένα, έχει φέρει την πολιτική στη χώρα μας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο μίσους, κακοποίησης και δυσπιστίας. Εξαιτίας αυτής της κομμουνιστικής αριστερής ρητορικής, οι σφαίρες πετάνε, και μόνο χειρότερα θα γίνουν (τα πράγματα)! Το να επιτρέπουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους, από άγνωστα μέρη, να εισβάλουν και να καταλάβουν τη χώρα μας, είναι ασυγχώρητη αμαρτία» έγραψε στην ανάρτησή του. 

«Τα σύνορά μας πρέπει να κλείσουν και οι τρομοκράτες, οι εγκληματίες και οι τρελοί, να απομακρυνθούν από τις αμερικανικές πόλεις και να απελαθούν πίσω στις χώρες καταγωγής τους. Θέλουμε να έρθουν άνθρωποι στη χώρα μας, αλλά πρέπει να αγαπούν το έθνος μας και να έρθουν νόμιμα, μέσω νομικού συστήματος. Ο πλανήτης γελάει μαζί μας σαν χαζός, γιατί μας κλέβουν τις δουλειές και τον πλούτο μας. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να γελούν αλλο. Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη!» πρόσθεσε. 

Κλείσιμο

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψη του υπόπτου για την απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη σύλληψη του υπόπτου. Στο βίντεο, ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ φαίνεται να ακολούθησε τις οδηγίες των Αρχών και τέθηκε υπό κράτηση χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση.

Δείτε το βίντεο:



Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου, όπου του ασκήθηκε δίωξη για δύο αδικήματα σχετιζόμενα με οπλοκατοχή, μία ημέρα αφού θεάθηκε να κρύβεται σε θάμνους, οπλισμένος με ένα τυφέκιο, στο γήπεδο γκολφ του πρώην προέδρου στη Φλόριντα.

Είναι πιθανόν ότι θα του απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες, αλλά αυτήν η πρώτη δίωξη (για κατοχή πυροβόλου όπλου από άτομο καταδικασμένο για κακούργημα και για κατοχή πυροβόλου με σβησμένο σειριακό αριθμό) επιτρέπει στις αρχές να τον κρατήσουν προφυλακισμένο όσο θα συνεχίζεται η έρευνα. Οι δύο αυτές κατηγορίες επιφέρουν ποινές 15 και 5 ετών αντίστοιχα.

Την Κυριακή, μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας άνοιξαν πυρ όταν ένας πράκτορας είδε μια κάνη να ξεπροβάλει από τους θάμνους στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σημείο όπου έπαιζε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο ύποπτος διέφυγε με αυτοκίνητο, αφήνοντας πίσω του δύο σακίδια και το όπλο του, ένα τυφέκιο τύπου SKS με προσαρμοσμένη διόπτρα. Λίγο αργότερα, συνελήφθη ο 58χρονος Ράιαν Γουέσλι Ρουθ.

Ο Ρουθ φορούσε σκούρα στολή της φυλακής και τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα με αλυσίδες κατά τη σημερινή εμφάνισή του στο δικαστήριο, σύμφωνα με το CNN.

Σύμφωνα με το ομοσπονδιακό κατηγορητήριο, ο ύποπτος βρισκόταν κοντά στο γήπεδο γκολφ επί περισσότερες από 11 ώρες μέχρι να τον αντιληφθούν οι πράκτορες. Στοιχεία από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι το κινητό τηλέφωνο του Ρουθ βρισκόταν στο σημείο περίπου από τις 1.59 π.μ. μέχρι τη 1.31 μ.μ. της 15ης Σεπτεμβρίου.

Ο 58χρονος Ρουθ συνελήφθη περίπου 40 λεπτά μετά τον εντοπισμό του ενώ οδηγούσε στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 95. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν ξέρει για ποιον λόγο τον σταμάτησαν «απάντησε καταφατικά», σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο. Η πινακίδα του αυτοκινήτου του ήταν κλεμμένη από άλλο όχημα.

Ο Ρουθ έχει καταδικαστεί δύο φορές στη Βόρεια Καρολίνα, το 2002 για κατοχή όπλου μαζικής καταστροφής και το 2019 για κατοχή κλεμμένων αγαθών. Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις δύο υποθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Πώς ξεσκέπασαν το κύκλωμα που έκλεψε εκατομμύρια από τον ΕΟΠΥΥ - Εντοπίσαμε ασυνήθιστη συνταγογράφηση, λέει η διοικήτρια

Καιρός - Κολυδάς: Φθινοπωρινή εβδομάδα με βροχές - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Απόστολος Λύτρας: Στα μπουζούκια μετά την αποφυλάκισή του - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης