Βρετανία: Αλαλούμ σε δρομολόγιο τρένου γιατί ένας σκίουρος δεν κατέβαινε από το βαγόνι

Βρετανία: Αλαλούμ σε δρομολόγιο τρένου γιατί ένας σκίουρος δεν κατέβαινε από το βαγόνι

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στο δρομολόγιο που εκτελούσε τρένο από το Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας με προορισμό το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου

trainbr
Δρομολόγιο τρένου στη Βρετανία διακόπηκε όταν ένα ζεύγος σκίουρων ανέβηκε σε αυτό και ο ένας από τους δύο δεν κατέβαινε, ανέφερε σήμερα η διαχειρίστρια εταιρεία Great Western Railway (GWR).

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:54 τοπική ώρα του Σαββάτου στο δρομολόγιο που εκτελούσε τρένο από το Ρέντινγκ της νότιας Αγγλίας με προορισμό το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Το προσωπικό του τρένου επιχείρησε να διώξει τους δύο «λαθρεπιβάτες» όταν το τρένο έφθασε στο Ρέντχιλ του Σάρεϊ, αλλά ο ένας αρνήθηκε να κατέβει, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Κλείσιμο


«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το τρένο των 0854 που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ρέντινγκ-Γκάτγουικ σταμάτησε στο Ρέντχιλ όταν ένα ζεύγος σκίουρων ανέβηκε στο Γκόμσαλ χωρίς εισιτήρια παραβιάζοντας έτσι τον κανονισμό των σιδηροδρόμων», ανέφερε εκπρόσωπος της GWR.

«Επιχειρήσαμε να τους απομακρύνουμε στο Ρέντχιλ αλλά ο ένας δεν κατέβαινε και επιστρέψαμε στο Ρέντινγκ για να τερματιστεί αυτή η ιστορία», προσέθεσε.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι υπάρχουν 2,7 εκατομμύρια γκρι σκίουροι και ο πληθυσμός τους συνεχίζει να αυξάνεται, σύμφωνα με την Woodland Trust, μια φιλανθρωπική οργάνωση κατά της εξαφάνισης του είδους.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Γκλέτσος στην «Πρώτη Λέξη»: Αν ήμουν εκεί όταν ο Κασσελάκης μίλησε για κουκούλες, δεν θα την έβγαζε καθαρή

Αντονί Μαρσιάλ: Στις 20:40 η άφιξή του στην Αθήνα - Αποθεώνεται και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ

Το τεράστιο «μανιτάρι» από την ουκρανική επίθεση σε ρωσικές εγκαταστάσεις στο Τβερ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης