Άννα Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars η «κληρονόμος» που εξαπάτησε μεγιστάνες

Άννα Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars η «κληρονόμος» που εξαπάτησε μεγιστάνες

Χόρεψε cha-cha-cha στο με βραχιολάκι στον αστράγαλο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των ΜΜΕ - Πιθανές αλλαγές στις συνθήκες περιορισμού της για τα γυρίσματα

Άννα Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars η «κληρονόμος» που...
arthrou-annadelvey
Με το βραχιολάκι στο πόδι, η Άννα Σόροκιν, η διάσημη Ρωσογερμανίδα απατεώνισσα που εμφανιζόταν στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας στη Νέα Υόρκη ως πλούσια Γερμανίδα κληρονόμος με το όνομα Άννα Ντέλβι, εξαπατώντας τράπεζες, ξενοδοχεία και φίλους, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο αμερικανικό «Dancing With The Stars».

Οι οικοδεσπότες του ριάλιτι χορευτικού σόου, Αλφόνσο Ριμπέιρο και Τζουλιάν Χουγκ, παρουσίασαν χθες την Άννα ως «επιχειρηματία», γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

H Άννα επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες στον χορό «cha- cha- cha» έχοντας στο πλευρό της τον επαγγελματία χορευτή Έζρα Σόσα. Όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, συνδύασε το βραχιόλι της στον αστράγαλο με στρας ως εντυπωσιακό αξεσουάρ και επέλεξε ένα πολύχρωμο φόρεμα με κρόσσια

Ενώ η ίδια φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για τη νίκη αυτή τη σεζόν, ο παρτενέρ της θα ήθελε πολύ να κερδίσει το τρόπαιο, καθώς κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο σόου.

Κλείσιμο


Επιβεβαιώνοντας πως η παρτενέρ του δεν ενδιαφέρεται να αναδειχθεί νικήτρια, ο Σόσα δήλωσε τα εξής: «Η Ντέλβι είπε ότι αν κερδίσει το τρόπαιο mirrorball, θα το βάλει στην αποθήκη».

Όπως υπενθυμίζει η γερμανική εφημερίδα Bild, η συμμετοχή της Σόροκιν στο σόου ανακοινώθηκε στις αρχές του μήνα στην εκπομπή «Good Morning America» μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα, όπως ο πρώην αστέρας του NBA, Ντουάιτ Χάουαρν και η διάσημη ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ.

Ωστόσο, η Σόροκιν ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Η «κληρονόμος» που εξαπάτησε τράπεζες, μεγιστάνες και ξενοδοχεία

Από το 2013 έως το 2017, η Σόροκιν εξαπάτησε τράπεζες, πολυτελή ξενοδοχεία και μεγάλα ονόματα του Μανχάταν αποσπώντας τους περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται ότι, η «Άννα Ντέλβι» καταδικάστηκε το 2019 για οκτώ κατηγορίες σε φυλάκιση από τέσσερα έως δώδεκα χρόνια.
Εξέτισε την ποινή της σε πέντε σωφρονιστικά ιδρύματα και αφέθηκε ελεύθερη τον Φεβρουάριο του 2021 λόγω καλής διαγωγής.

Συνελήφθη, όμως, αμέσως μετά από τις αρχές μετανάστευσης, οι οποίες ισχυρίστηκαν ότι είχε υπερβεί τη διάρκεια της βίζας της στις ΗΠΑ και έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της , τη Γερμανία.

Έκτοτε, από το 2022, η Σόροκιν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό στη Νέα Υόρκη, φορώντας «βραχιολάκι» στον αστράγαλο, μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα της απέλασής της.

Με βραχιολάκι στο πόδι εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars - Πιθανές αλλαγές στις συνθήκες περιορισμού της

Αυτό πάντως δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο καθώς το σόου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Άννα, με ένα αστραφτερό φόρεμα και ένα μόνιτορ στον αστράγαλο της.

annadelvey-arthrou



Η Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) δεν έχει σχολιάσει την είδηση, δίνοντας πληροφορίες για πιθανές αλλαγές στις συνθήκες περιορισμού της Σόροκιν για να διευκολυνθούν τα γυρίσματα στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπός της, Τζούντα Ένγκελμαϊερ, επιβεβαίωσε ότι μπορεί να ταξιδέψει εντός 112 χιλιομέτρων από τη βάση της και οπουδήποτε στα πέντε δημοτικά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης υπό τις προηγούμενες συνθήκες περιορισμού.

Η επεισοδιακή ζωή της ρωσικής καταγωγής Σόροκιν ενέπνευσε και το Netflix, το οποίο κυκλοφόρησε τη σειρά, υπό τον τίτλο: «Inventing Anna».

Την «Άννα Ντέλβι» υποδύθηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Page Six, η Ντέλβι πούλησε τα δικαιώματα της ιστορίας στο Netflix έναντι 320.000 δολαρίων.

Δείτε βίντεο: Άννα Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars η «κληρονόμος» που εξαπάτησε μεγιστάνες

Άννα Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars η «κληρονόμος» που...



Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ


Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης