Χρηματοδότηση 300.000 δολάρια από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη

Χρηματοδότηση 300.000 δολάρια από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για τη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού στη Βοστώνη

Η χρηματοδότηση αυτή θα επικεντρωθεί στη βελτίωση και την ενίσχυση των συστημάτων πληροφορικής, αλλά και υποδομών που χρήζουν ανακαίνισης και επισκευής

theologiki-sxoli
Στο πλαίσιο στρατηγικού σχεδιασμού της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου για την ενίσχυση του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού, στη Βοστώνη, η Εθνική Φιλόπτωχος Αδελφότητα ανακοίνωσε επιχορήγηση 300.000 δολ. για την αναβάθμιση της τεχνολογίας και των εγκαταστάσεων της πανεπιστημιούπολης.

Η χρηματοδότηση αυτή θα επικεντρωθεί στη βελτίωση και την ενίσχυση των συστημάτων πληροφορικής, αλλά και υποδομών που χρήζουν ανακαίνισης και επισκευής.

Οι αναβαθμίσεις κρίνονται απαραίτητες για τη δημιουργία του καλύτερου δυνατού μαθησιακού περιβάλλοντος και για την υποστήριξη ακαδημαϊκής και πνευματικής εμπειρίας των φοιτητών.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Εθνικής Φιλοπτώχου, Αρλίν Σιαβέλις Κελ, η Φιλόπτωχος μαζί με τα 40 ενεργά παραρτήματά της και τα μέλη της παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη της σχολής και της αποστολής της για το μέλλον της Ομογένειάς μας που χρειάζεται μια ισχυρή εκπαιδευτική βάση σε ένα ασφαλές περιβάλλον με τη χρήση όλων των τεχνολογιών αιχμής.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο δόκτωρ Δημήτριος Κάτος, πρόεδρος της σχολής, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνεχή υποστήριξη από τη Φιλόπτωχο, μια υποστήριξη ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της σχολής, ενώ εξήρε το έργο της προέδρου, της α' αντιπροέδρου, Αννίτας Καρταλοπούλου, και όλων των μελών της διοίκησης που συντονίζουν το σπουδαίο έργο των Ελληνορθόδοξων κυριών στις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν αποφασίσει από τον Νοέμβριο του 2020 χρηματοδότηση της σχολής, την οποία και υλοποιούν.

Ειδήσεις σήμερα:

Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέφτει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ - Μάχη για 4 στο ΠΑΣΟΚ

Έρικ Άνταμς: «Δώρα» $100.000 είχε λάβει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης από τους Τούρκους - Πολυτελείς διαμονές και ξεναγήσεις με γιοτ

Χαμός στην Αφρική: Παίκτης ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης