Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν το τελευταίο 24ωρο περίπου 220 στόχους στον Λίβανο

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν το τελευταίο 24ωρο περίπου 220 στόχους στον Λίβανο

 Θα συνεχίσουμε να θέτουμε εκτός ισορροπίας τη Χεζμπολάχ, δήλωσε νωρίτερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας - Bίντεο από πλήγματα των προηγούμενων ωρών στον Λίβανο

libanos_israil_bombs
Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν περίπου 220 στόχους που συνδέονται με τη Χεζμπολάχ κατά τις επιδρομές του τελευταίου 24ώρου στον Λίβανο, ανακοίνωσαν απόψε οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Σύμφωνα με την ενημέρωση, μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιηθεί σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ, αποθήκες όπλων και μαχητές της Χεζμπολάχ.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να περιλαμβάνει εικόνες από πλήγματα των προηγούμενων ωρών στον Λίβανο.

Κλείσιμο


Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Θα συνεχίσουμε να θέτουμε εκτός ισορροπίας τη Χεζμπολάχ

Νωρίτερα την Πέμπτη (26/9) ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ είχε συναντηθεί με ανώτερες διευθύνσεις των IDF για να εγκρίνουν την «επόμενη σειρά επιχειρήσεων».

«Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει την ακολουθία των επιχειρήσεών του, εστιάζοντας στην εξουδετέρωση των τρομοκρατών της Χεζμπολάχ, τη διάλυση της επιθετικής υποδομής της και την καταστροφή των ρουκετών και των πυραύλων», δήλωσε ο Γιοάβ Γκάλαντ προσθέτοντας ότι ο στρατός «θα συνεχίσει να θέτει εκτός ισορροπίας τη Χεζμπολάχ και να βαθαίνει την απώλειά της».

«Οι αποστολές που έχουμε μπροστά μας είναι ξεκάθαρες και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε την ασφαλή επιστροφή των βόρειων κοινοτήτων του Ισραήλ στα σπίτια τους» ανέφερε σε ανακοίνωσή του.



Ειδήσεις σήμερα:

Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέφτει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ - Μάχη για 4 στο ΠΑΣΟΚ

Έρικ Άνταμς: «Δώρα» $100.000 είχε λάβει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης από τους Τούρκους - Πολυτελείς διαμονές και ξεναγήσεις με γιοτ

Χαμός στην Αφρική: Παίκτης ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης