Ο Τραμπ πουλάει τώρα και ρολόγια! Από 499 μέχρι 100.000 δολάρια η τιμή τους

Ο Τραμπ πουλάει τώρα και ρολόγια! Από 499 μέχρι 100.000 δολάρια η τιμή τους

Τα ρολόγια με την υπογραφή του τέως προέδρου των ΗΠΑ είναι περιορισμένης έκδοσης, κυκλοφορούν μόλις 147 κομμάτια

Ο Τραμπ πουλάει τώρα και ρολόγια! Από 499 μέχρι 100.000 δολάρια η τιμή τους
trump-watch-arthroy
Ο χρόνος είναι χρήμα κι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ.

Επιστρατεύοντας το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος προσπαθεί να γεμίσει τον κουμπαρά του είτε με την εμφάνιση της γοητευτικής συζύγου του Μελάνια Τραμπ σε προεκλογικές του εκδηλώσεις, είτε προωθώντας αντικείμενα όπως ρολόγια που φέρουν την υπογραφή και το γούστο του.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail γράφει ότι, o Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, μετά τις Βίβλους, τα sneakers και τα νομίσματα που κυκλοφόρησε στην αγορά, προωθεί μία νέα σειρά ρολογιών χειρός.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη και πάνω απ΄όλα ασυνήθιστη κίνηση υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα στις ΗΠΑ, σχολιάζουν διάφορα αμερικανικά ΜΜΕ.

Κλείσιμο
Μέσω της πλατφόρμας του Truth Social, ο Τραμπ προωθεί τα ρολόγια «Trump Watches», μόλις 40 ημέρες πριν την προεδρική κάλπη της 5ης Νοεμβρίου.



Όπως εξηγεί στο καταναλωτικό κοινό προκειμένου να το δελεάσει, τα ρολόγια του θα είναι ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα ρολόγια του Τραμπ κοστίζουν 499 δολάρια το καθένα, αν και η σειρά περιλαμβάνει κι ένα χρυσό ρολόι με διαμάντια, αξίας 100.000 δολαρίων.

Το ρολόι «Trump Victory Tourbillon» είναι φτιαγμένο από 200 γραμμάρια χρυσού και κοσμείται από 100 πραγματικά διαμάντια.

«Είναι πολλά τα διαμάντια. Λατρεύω τον χρυσό. Λατρεύω τα διαμάντια. Όπως και όλοι μας», είπε ο Τραμπ σε διαφημιστικό βίντεο.

Τα αντικείμενά του διατίθενται σε διάφορα χρώματα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό: μόνον 147 κομμάτια.

«Αυτά τα ρολόγια είναι πραγματικά ιδιαίτερα, θα τα λατρέψετε», επισημαίνει ο Τραμπ στην πλατφόρμα του, παραθέτοντας και τον σύνδεσμο με τον ιστότοπο όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα προμηθευτούν.

Στον ιστότοπο διευκρινίζεται πως, ούτε ο Τραμπ αλλά ούτε και η εταιρεία του τα σχεδίασαν αφού δεν διαθέτουν ρολόγια, αλλά μια επιχείρηση, με το όνομα «TheBestWatchesOnEarth LLC».

Απλά ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ εξασφάλισε την άδεια πώλησής τους με το όνομά του .

Ο Τραμπ φρόντισε έτσι ώστε η σειρά ρολογιών του να μην απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν γερό πορτοφόλι.

Η έκδοση των 499 δολαρίων είναι πιο προσιτή στους υποψήφιους αγοραστές , αλλά αυτά που είναι διακοσμημένα με διαμάντια, κοστίζουν 100.000 δολάρια.

trumpwatch12
Το ρολόι που κοστίζει 100.000 δολάρια


Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι επιχειρηματικό μυαλό κι αυτό το εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο για να γεμίσει το ταμείο του ενόψει των εκλογών.

Προκειμένου να διαβεί για δεύτερη φορά το κατώφλι του Λευκού Οίκου, αφότου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, ο Τραμπ κατάφερε να ενισχύσει το ταμείο του με εκατομμύρια δολάρια από την πώληση εμπορικών προϊόντων με το όνομα ή φωτογραφίες του.

trumpwatches11


Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει κυκλοφορήσει μεταξύ άλλων, μια σειρά sneakers, δύο βιβλία μέσω εκδοτικού οίκου, συνιδρυτής του οποίου είναι ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ και αντίτυπα της Βίβλου τα οποία έχουν πάρει πρώτα την έγκρισή του.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε προωθήσει αναμνηστικά ασημένια νομίσματα για την ενίσχυση της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η Βίβλος του Τραμπ πουλήθηκε στην τιμή των 59,9 δολαρίων, τα sneakers στα 299 δολάρια και η κολόνια «Victory47» έναντι 99 δολαρίων, όπως σχολιάζει ο ιστότοπος Axios.

Δείτε βίντεο: Ο Τραμπ πουλάει τώρα και ρολόγια! Από 499 μέχρι 100.000 δολάρια η τιμή τους
Ο Τραμπ πουλάει τώρα και ρολόγια! Από 499 μέχρι 100.000 δολάρια η τιμή τους


Ειδήσεις σήμερα:

Επική γκάφα του προέδρου της Αϊτής από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ: Ήπιε νερό από την... κανάτα! - Δείτε βίντεο

Συνεχίζει τη μάχη η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, σταθερά κρίσιμη η κατάστασή της

Στη Φλόριντα ο τυφώνας Ελέν, τουλάχιστον ένας νεκρός - Δείτε αυτοκίνητα να περνούν γέφυρα που χτυπιέται από τους ανέμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης