Ισραήλ: Βίντεο από το αρχηγείο των IDF την ώρα που εκτελείται το σχέδιο δολοφονίας του Νασράλα

Η επίθεση στην οποία σκοτώθηκε ο Νασράλα είχε σχεδιαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανέφερε ο επικεφαλής του ισραηλινού επιτελείου στρατού

«Όποιος απειλεί το κράτος του Ισραήλ, θα γνωρίζει, πλέον, πως ξέρουμε πώς να τον φτάσουμε - στο βορρά, στο νότο και σε πιο απομακρυσμένα μέρη».

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου στρατού, Χέρτζι Χαλέβι, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του γενικού γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Παράλληλα, οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το αρχηγείο τους, την ώρα που εξελισσόταν η επιδρομή στη Βηρυτό, που σκότωσε τον Νασράλα. Παρών στην εκτέλεση του σχεδίου, που έφερε τίτλο «New Order», ήταν και ο υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ.



Σύμφωνα με τον Χαλέβι, «αυτό δεν είναι το τέλος της επιχείρησής μας, ούτε των εργαλείων που διαθέτουμε» και πρόσθεσε ότι η επίθεση στην οποία σκοτώθηκε ο Νασράλα είχε σχεδιαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα «και εκτελέστηκε την κατάλληλη στιγμή με πολύ αιχμηρό τρόπο».



Πρόσθεσε, ακόμα, ότι οι IDF «κινούνται για να προετοιμάσουν και τα επόμενα χτυπήματα» και ότι υπάρχει «ρεκόρ ετοιμότητας σε όλους τους τομείς».


Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση: Η ακέφαλη Χεζμπολάχ σέρνει σε ολοκληρωτικό πόλεμο το Ιράν

Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο - Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τα τιμολόγια Οκτωβρίου - Σταθερές ή και μειωμένες οι τιμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr