Λίβανος: Σε κλάματα ξεσπά παρουσιάστρια ειδήσεων καναλιού της Χεζμπολάχ ανακοινώνοντας τον θάνατο του Νασράλα, βίντεο

Λίβανος: Σε κλάματα ξεσπά παρουσιάστρια ειδήσεων καναλιού της Χεζμπολάχ ανακοινώνοντας τον θάνατο του Νασράλα, βίντεο

Με τη φωνή της να τρέμει και ντυμένη στα μαύρα ανακοινώνει ότι ο ισχυρός άνδρας της οργάνωσης σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά

livanos1
Κλαίει γοερά ανακοινώνοντας ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα είναι νεκρός από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Η παρουσιάτρια ειδήσεων του λιβανέζικου τηλεοπτικού σταθμού Al-Mayadeen, διακατέχεται από έντονη συναισθηματική φόρτιση και φανερώνει τη θλίψη της καθώς ανακοινώνει τον θάνατο του Νασράλα.

Με τη φωνή της να τρέμει και ντυμένη στα μαύρα ανακοινώνει ότι ο ισχυρός άνδρας της οργάνωσης σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά. 


Κλείσιμο
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα κοντά στη Βηρυτό, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα το φιλοϊρανικό κίνημα, ένα πολύ σκληρό χτύπημα που σπρώχνει τον Λίβανο και τη Μέση Ανατολή προς το άγνωστο.

Ο θάνατος του Χασάν Νασράλα, που θεωρείτο ο πιο ισχυρός άνδρας στον Λίβανο, κινδυνεύει να κλονίσει το κόμμα του, να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και αποτελεί μεγάλη νίκη του Ισραήλ απέναντι στο Ιράν και στους συμμάχους του στην περιοχή.

«Ο Σάγεντ Χασάν Νασράλα ενώθηκε με τους μάρτυρες συντρόφους του (...) την πορεία των οποίων σχεδόν επί τριάντα χρόνια», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η Χεζμπολάχ, ο πιο στενός σύμμαχος του Ιράν, ορκισμένου εχθρού του Ισραήλ.

Η ανακοίνωση ανέφερε πως ο γενικός γραμματέας της ισχυρής ένοπλης οργάνωσης σκοτώθηκε μαζί με άλλα μέλη της «σε ύπουλη σιονιστική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού».

«Ο Χασάν Νασράλα είναι νεκρός», δήλωσε νωρίτερα εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ο Ναντάβ Σοσάνι, στο X.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Βάρκιζα: Ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της και εισέβαλε σε παιδική χαρά

Δείτε live: Βασιλικός γάμος στην Αθήνα - Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης