Νέα ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο - Τουλάχιστον 49 νεκροί

Νέα ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο - Τουλάχιστον 49 νεκροί

Ισραηλινό πλήγμα κοντά στη Σάιντα, τη μεγαλύτερη πόλη του νοτίου Λιβάνου - Χτυπήθηκε ένα κτίριο

lebanon_strike_xr
Ακόμη μία ισραηλινή επίθεση καταγράφηκε στον Λίβανο, εν μέσω της συνεχιζόμενης ανταλλαγής πυρών ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τουλάχιστον 49 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τα σφοδρά ισραηλινά πλήγματα στον νότιο και ανατολικό Λίβανο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι πραγματοποίησε περίπου 120 πλήγματα «ευρείας κλίμακας» με στόχο «μέλη της Χεζμπολάχ» σήμερα.

«Από τις επιδρομές του ισραηλινού στρατού στην Μπααλμπέκ-Χερμέλ σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι και 47 τραυματίστηκαν», σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό του υπουργείου.

Κλείσιμο
Το λιβανέζικο πρακτορείο ANI μετέδωσε ότι συνοικίες της πόλης Μπααλμπέκ, της κυριότερης πόλης στην Μπεκάα, και τα χωριά στα ανατολικά της μπήκαν στο στόχαστρο 15 αεροπορικών βομβαρδισμών σήμερα.

Στην κοιλάδα Μπεκάα, σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι από ισραηλινή επίθεση στο Τζουμπ Τζενίν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν κοντά στην Σάιντα, την κυριότερη πόλη του νοτίου Λιβάνου. Το ANI ανέφερε ότι το πλήγμα είχε ως στόχο ένα κτίριο σε αυτήν τη ζώνη.

Νωρίτερα, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι 14 διασώστες σκοτώθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στα προπύργια της Χεζμπολάχ τις δύο τελευταίες ημέρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το ότι συζητάμε με τον Ερντογάν, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε - Μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών για Ελλάδα

Η στιγμή που απογειώνονται τα ισραηλινά μαχητικά για να σκοτώσουν τον Νασράλα - Τι είναι οι βόμβες «bunker buster» που έριξαν


«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε» - Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης