Ντόναλντ Τραμπ: «Διανοητικά ανάπηρη» η Χάρις - «Άθλια ζώα» όσοι μετανάστες έχουν διαπράξει εγκλήματα

Ντόναλντ Τραμπ: «Διανοητικά ανάπηρη» η Χάρις - «Άθλια ζώα» όσοι μετανάστες έχουν διαπράξει εγκλήματα

Πρωτοφανής έξαρση αντιμεταναστευτικής ρητορικής από τον Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του στο Ουισκόνσιν

trump
Κλιμακώθηκε η αντιμεταναστευτική ρητορική του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Σε ομιλία του στην «κρίσιμη πολιτεία» Ουισκόνσιν, ο Τραμπ ανέπτυξε μερικές από τις πιο σκληρές ρητορικές μίσους εναντίον των μεταναστών που έχουν περάσει παράνομα τα σύνορα και έχουν διαπράξει εγκλήματα, ιδίως εναντίον νεαρών γυναικών, ενώ εξαπέλυσε νέες προσβολές εναντίον της αντιπάλου του, Καμάλα Χάρις.

Σύμφωνα με το Reuter, ο Τραμπ αποκάλεσε την αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών Χάρις, η οποία την Παρασκευή επισκέφθηκε τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού για πρώτη φορά στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας της «διανοητικά ανάπηρη». «Ο Τζο Μπάιντεν έγινε διανοητικά ανάπηρος, αλλά η Κάμαλα, γεννήθηκε έτσι», δήλωσε. 

Κλείσιμο


Τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο πρόεδρο πλαισίωναν αφίσες με μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στις ΗΠΑ και έχουν συλληφθεί για δολοφονίες και άλλα βίαια εγκλήματα, καθώς και πανό που έγραφαν «Τέλος στο έγκλημα των μεταναστών» και «Απελάστε τους παράνομους τώρα».  Αποκάλεσε, επίσης, όσους (μετανάστες) έχουν διαπράξει βίαια εγκλήματα «τέρατα», «ψυχρούς δολοφόνους» και «άθλια ζώα».

Η ομιλία του Τραμπ ήταν αφιερωμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου στους μετανάστες χωρίς χαρτιά, κάτι το οποίο παρατηρείται για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό, το οποίο ενδεχομένως εξηγείται από το γεγονός ότι η 5η Νοεμβρίου - ημέρα των εκλογών των ΗΠΑ- πλησιάζει και το μεταναστευτικό είναι ίσως το βασικότερο ζήτημα στην ατζέντα τψν Ρεπουμπλικάνων. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ξυλόκαστρο: Εκτός ελέγχου η φωτιά - Έχουν σταλεί δύο μηνύματα από το 112 για εκκένωση

Αυστρία: Με 29% προηγείται η Ακροδεξιά - «Μυστήριο» ο σχηματισμός κυβέρνησης

Ξεκίνησαν και χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο οι Ισραηλινοί - Φτιάχνουν ζώνη ασφαλείας 3 χιλιομέτρων στα βόρεια σύνορα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης