Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία

Τον χειροκρότησαν θερμά όταν έβαλε καλάθι από μικρή απόσταση

Παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή, τα εγκαίνια του Basketball Development Center που θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχασε, μάλιστα, την ευκαιρία να δοκιμάσει τα καλάθια σουτάροντας από μικρή απόσταση με τους παριστάμενους να τον χειροκροτούν επειδή σκόραρε.



Το Basketball Development Center χτίστηκε σε μια έκταση 70 εκταρίων στην Κωνσταντινούπολη με την κεντρική σάλα να έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 10.000 οπαδών.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται, επίσης, ένα προπονητήριο με 1.000 θέσεις θεατών, τρία μικρότερα γήπεδα με 500 θέσεις θεατών έκαστο για τις ομάδες των νέων, ένα αθλητικό λύκειο, γήπεδα 3Χ3, ξενοδοχείο για τις ομάδες και χώρους εκδηλώσεων.

Εκτός του Ερντογάν στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ. ο υπουργός Περιβάλλοντος, Μουράτ Κουρούμ και ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Χινταγέτ Τούρκογλου.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι, συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών σε διάσπαρτες εστίες

Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Ανεβάζουν βίντεο στο TikTok με απειλές για τις δράστριες

«Είναι σαν άρρωστος, δεν θέλει να πάει σχολείο», λέει ο πατέρας που κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr