Ισραήλ - IDF: Οι επιθέσεις μας στη Μέση Ανατολή θα συνεχιστούν απόψε με σφοδρότητα

Ισραήλ - IDF: Οι επιθέσεις μας στη Μέση Ανατολή θα συνεχιστούν απόψε με σφοδρότητα

Ο Χαγκάρι υπογράμμισε πως τα αμυντικά συστήματα Ισραήλ και ΗΠΑ συνεργάστηκαν στενά στην ανίχνευση και αναχαίτιση των πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν

israil-idf
Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, Ντανιέλ Χαγκάρι, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ «συνεχίζει να επιχειρεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της και απόψε θα εξακολουθήσει να πλήττει σθεναρά στη Μέση Ανατολή, όπως συνέβαινε το τελευταίο έτος».

Σύμφωνα με τους Times of Israel, αναφερόμενος στην επίθεση του Ιράν με 180 πυραύλους κατά του Ισραήλ, ο Χαγκάρι υπογράμμισε πως τα αμυντικά συστήματα Ισραήλ και ΗΠΑ συνεργάστηκαν στενά στην ανίχνευση και αναχαίτιση. «Ερευνάμε ακόμα τα αποτελέσματα της επίθεσης και δεν επιθυμούμε να δώσουμε στον εχθρό όλες τις πληροφορίες» τόνισε.



Κλείσιμο
Ο Χαγκάρι χαρακτήρισε την επίθεση του Ιράν ως σοβαρή πράξη, που ωθεί τη Μέση Ανατολή σε κλιμάκωση, προσθέτοντας ότι «θα δράσουμε στον χρόνο και τόπο που θα επιλέξουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας».

«Το γεγονός απόψε θα έχει συνέπειες» κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμεση ανάλυση: Πώς θα απαντήσει το Ισραήλ - Γιατί δεν ήθελε να αιφνιδιάσει η Τεχεράνη

Δείτε βίντεο: Οικογένεια Ισραηλινών μιλά μέσα από το «bomb room» του σπιτιού της την ώρα που πέφτουν οι πύραυλοι από το Ιράν

Πετρέλαιο: Ράλι στις τιμές φέρνει η κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης