Ισραήλ: Μια 33χρονη που μπήκε μπροστά να προστατεύσει τον 9 μηνών γιο της στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Συνολικά επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους - Μεταξύ τους ο Έλληνας Ιωνάς Καρούσης και μια 17χρονη

Νέες λεπτομέρειες που ενισχύουν περισσότερ το μέγεθος της τραγωδίας, η οποία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα σε σταθμό τραμ στην περιοχή Γιάφα, κοντά στο Τελ Αβίβ, προκύπτουν για τα θυματά της.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ισραηλινής Αστυνομίας, ανάμεσα στους νεκρούς - πέραν του 26χρονου Έλληνα Ιωνά Καρούση - ήταν μια 33χρονη μητέρα, η Ινμπάρ Σεγκέβ - Βίγκντερ, η οποία, όπως αναφέρεται, βρισκόταν στο σημείο μαζί με τον εννέα μηνών γιο της, Άρι. Όταν η νεαρή γυναίκα αντιλήφθηκε τους πυροβολισμούς από τους δύο Παλαιστίνιους τρομοκράτες, μπήκε μπροστά από το παιδί της για να το προστατέψει, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.



«Ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, η Ίνμπαρ Σεγκέβ, δολοφονήθηκε ενώ προστάτευε τον 9 μηνών γιο της, Άρι. Του έσωσε τη ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο σπαραγμός», έγραψε την Τετάρτη στο Twitter ο λογαριασμός του κράτους του Ισραήλ.

Η τρομοκρατική επίθεση έγινε λίγα λεπτά πριν το Ιράν εξαπολύσει καταιγισμό βαλλιστικών πυραύλων στο ισραηλινό έδαφος σε αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα και πολλών άλλων κορυφαίων στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης την περασμένη εβδομάδα.

Συνολικά επτά άτομα σκοτώθηκαν από την τρομοκρατική επίθεσηΣύμφωνα με την ενημέρση από τις ισραηλινές Αρχές, εκτός από τον 26χρονο Έλληνα Ιωνά Καρούση και την 33χρονη μητέρα, τις ζωές τους έχασαν, επίσης, ένα 17χρονο κορίτσι, τρεις γυναίκες ηλικίας 24, 30 και 40 χρονών καθώς κι ένας 42χρονος με καταγωγή από τη Γεωργία.



Στο μεταξύ, άλλοι 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας στρατιώτη που τραυματίστηκε σοβαρά.



Η αστυνομία ανέφερε ότι οι δύο τρομοκράτες, κάτοικοι της πόλης της Χεβρώνας, ηλικίας 20 ετών, που βρίσκονταν στο Ισραήλ χωρίς άδεια, πυροβολήθηκαν από έναν περαστικό και έναν επιθεωρητή της Salah (αστική περίπολος ασφαλείας) που βρίσκονταν στο σημείο, με συνέπεια ο ένας να σκοτωθεί και ο άλλος να τραυματιστεί σοβαρά.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση New York Times: Πόλεμος επιβίωσης με τέσσερις εχθρούς για το Ισραήλ - Γιατί επιτέθηκε με 200 πυραύλους το Ιράν

Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του 26χρονου Ιωνά που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - «Φύλακα άγγελέ μου»


Θεωρίες συνωμοσίας για το ναυάγιο του «Bayesian» που ξεπερνούν τη λογική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr