Η τραγική στιγμή που 24χρονη Ρωσίδα σκοντάφτει στο δρόμο και σκοτώνεται ενώ διασκεδάζει με τη φίλη της που τραβάει βίντεο

Η τραγική στιγμή που 24χρονη Ρωσίδα σκοντάφτει στο δρόμο και σκοτώνεται ενώ διασκεδάζει με τη φίλη της που τραβάει βίντεο

Προσοχή, σκληρές εικόνες - Οι δύο νεαρές γυναίκες βγήκαν να διασκεδάσουν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας

gewrgia
Ένα ανατριχιαστικό και συνάμα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Στα πλάνα που συγκλονίζουν φαίνεται Ρωσίδα να καταγράφει τη φίλη της σε μία χαρούμενη στιγμή μέχρι που μία πτώση επισκιάζει κάθε συναίσθημα και ο χρόνος παγώνει. 

Ενώ τραγουδάει και πίνει η άτυχη γυναίκα, η φίλη της την καταγράφει με την κάμερα του κινητού της να σκοντάφτει σε τοιχίο, να πέφτει κάτω και να σκοτώνεται. Κι όλα αυτά συνέβησαν ενώ οι δύο φίλες βγήκαν να γιορτάσουν και ξαφνικά επέρχεται το χάος. 


Κλείσιμο
Οι τελευταίες στιγμές της 24χρονης Αρίνα Γκλαζουνόβα καταγράφηκαν σε ένα σκληρό βίντεο που τραβήχτηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Τα πλάνα δείχνουν την Αρίνα, που κατάγεται από τη Μόσχα, να περπατάει σε ένα πεζοδρόμιο τραγουδώντας την επιτυχία «For The Last Time» του ρωσικού συγκροτήματος Hunger Boys.

Καθώς περπατάει στο πεζοδρόμιο, η Αρίνα κοιτάζει προς την κάμερα του τηλεφώνου της φίλης της χωρίς όμως να βλέπει πού βαδίζει.

Συνεχίζει να τραγουδάει, σκοντάφτει, πέφτει από το τοιχίο και καταλήγει με το κεφάλι σε υπόγειο πέρασμα. Στα μάτια της φίλης της καθρεπτίζεται ο τρόμος. 

Οι κραυγές της άτυχης νεαρής γυναίκας ακούγονται για λίγο στο βίντεο μέχρι η οθόνη να σβήσει. 

Η Ρωσίδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από τραύματα στο κεφάλι αλλά και σπασμένο λαιμό.

Στο σημείο όπο καταγράφηκε η τραγωδία οι περαστικοί αφήνουν λουλούδια τιμώντας τη μνήμη της άτυχης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση New York Times: Πόλεμος επιβίωσης με τέσσερις εχθρούς για το Ισραήλ - Γιατί επιτέθηκε με 200 πυραύλους το Ιράν

Ιωνάς Καρούσης: Ποιος ήταν ο 26χρονος που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ, γνωστός νευροχειρουργός ο πατέρας του

Έλενα Τοπαλίδου: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της - Δείτε τις φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης