Ένοχος δήλωσε ο ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ένοχος δήλωσε ο ένας από τους δύο γιατρούς που κατηγορούνται για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ο Δρ Μαρκ Τσάβες θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών -  Ο άλλος γιατρός δήλωσε αθώος, όπως και η αποκαλούμενη «βασίλισσα της κεταμίνης», οι οποίοι αναμένεται να δικαστούν τον Μάρτιο 

perry_mat_maket
Την ενοχή του παραδέχθηκε ο ένας από τους δύο γιατρούς που ήταν μεταξύ των πέντε ατόμων που κατηγορήθηκαν για τον θάνατο από υπερβολική δόση κεταμίνης του ηθοποιού της σειράς «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι.

Ο Δρ Μαρκ Τσάβες εμφανίστηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη (2/10) για να δηλώσει την ενοχή του σχετικά με συνωμοσία για τη διανομή κεταμίνης, ένα αναισθητικό βραχείας δράσης με παραισθησιογόνες ιδιότητες. Ο Τσάβες, ο οποίος είχε ήδη παραδώσει το διαβατήριό του και συμφώνησε να μην ασκεί πλέον την ιατρική, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

Ο δικηγόρος του Τσάβες, Μάθιου Μπίνιντζερ, δήλωσε στους δημοσιογράφους τον Αύγουστο ότι ο πελάτης του «κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να συνεργαστεί, να βοηθήσει». «Είναι απίστευτα μετανιωμένος», είπε ο δικηγόρος του.

Πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Τσάβες, έχουν κατηγορηθεί σε σχέση με τον θάνατο του ΠέριΜεταξύ αυτών περιλαμβάνονται επίσης ο προσωπικός βοηθός του Πέρι, ο Kenneth Iwamasa, ένας άλλος γιατρός ονόματι Σαλβαδόρ Πλασέντσια, γνωστός ως «Dr P», και η Τζάσβιν Σάνγκα, η οποίος αναφέρεται στα έγγραφα ως η «βασίλισσα της κεταμίνης».

Ο Δρ. Σαλβαδόρ Πλασέντσια, δήλωσε αθώος, όπως και η συγκατηγορούμενη Τζάσβιν Σάνγκα. Οι δυο τους αναμένεται να δικαστούν τον Μάρτιο.

Ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι, ο Kenneth Iwamasa, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έκανε ένεση στον Πέρι, και ο φερόμενος μεσάζων που είπε ότι έλαβε κεταμίνη από την Σάνγκα έχουν ήδη παραδεχτεί την ενοχή τους για τις κατηγορίες που αντιμετώπισαν.

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε σε ηλικία 54 ετών τον Οκτώβριο του 2023 από «οξείες επιπτώσεις» της κεταμίνης και άλλων παραγόντων που τον έκαναν να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί στο υδρομασάζ του, σύμφωνα με έκθεση νεκροψίας του Δεκεμβρίου 2023.

Ο ηθοποιός είχε αναγνωρίσει δημόσια δεκαετίες κατάχρησης ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των ετών που πρωταγωνίστησε ως Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη τηλεοπτική κωμική σειρά "Friends" της δεκαετίας του 1990. Ο ηθοποιός έπαιρνε κεταμίνη έξι με οκτώ φορές την ημέρα πριν πεθάνει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.





Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Τι περιμένει το Ισραήλ για να απαντήσει στο Ιράν - Κλειδί η διάλυση της Χεζμπολάχ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης