Βρετανικά Ανάκτορα: Η τρυφερή αγκαλιά της Κέιτ Μίντλετον στην 16χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Βρετανικά Ανάκτορα: Η τρυφερή αγκαλιά της Κέιτ Μίντλετον στην 16χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο φακός απαθανάτισε την πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον σύζυγό της Ουίλιαμ να καλωσορίζουν τη Λίζ Χάτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ - Τον Ιούνιο οι γιατροί είχαν πει στη νεαρή Βρετανίδα ότι έχει από έξι μήνες έως τρία χρόνια ζωής

kate_liz
Την ευαίσθητη πλευρά της πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, απαθανάτισε η κάμερα καθώς υποδεχόταν στο κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον σύζυγό της και διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Ουίλιαμ, μια 16χρονη έφηβη που πάσχει από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε φωτογραφίες από τη συνάντηση του Γουίλιαμ και της Κέιτ με τη Λιζ Χάτον, ύστερα από πρόκληση του πριγκιπικού ζεύγος στο Ουίνδσορ.



Κλείσιμο
Η 16χρονη έφηβη είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο μία «λίστα με πράγματα» που θα ήθελε να φωτογραφίσει, αφού διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά σπάνια μορφή της νόσου.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνομίλησαν με την έφηβη «φωτογράφο», αφού την προσκάλεσαν να βγάλει φωτογραφίες στο κάστρο του Ουίνδσορ ικανοποιώντας μία από τις επιθυμίες της.

kate_lizzz


Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο Sky News, η Κέιτ, που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τον κύκλο της χημειοθεραπείας αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές του έτους, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη 16χρονη από το Χάρογκειτ.

Σε προσωπικό τους μήνυμα στα social media, Ουίλιαμ και Κέιτ έγραψαν χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που γνωρίζω σήμερα τη Λιζ στο Ουίνδσορ. Μία ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος, η δημιουργικότητα και η δύναμη της οποίας μας ενέπνευσαν και τους δύο. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις φωτογραφίες και την ιστορία σας μαζί μας. W&C».

Η έφηβη ανέβασε επίσης μερικές φωτογραφίες από τη συνάντηση που είχε με το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας σε ανάρτηση της στο Instagram. «Τόσο υπέροχοι, γνήσιοι και ευγενικοί άνθρωποι, νιώθω ότι πετάω στα σύννεφα που η οικογένειά μου και εγώ είχαμε αυτή την εμπειρία».

Η Λιζ δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία που τράβηξε με τον ποδηλάτη Σερ Μαρκ Κάβεντις να λαμβάνει το χρίσμα του Ιππότη από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η έφηβη Βρετανίδα διαγνώστηκε με δεσμοπλαστικό μικροκυτταρικό όγκο τον Ιανουάριο. Η ασθένειά της είναι μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου που εμφανίζεται συνήθως στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με την φιλανθρωπική οργάνωση Sarcoma UK.

Η μητέρα της Λιζ, Βίκι Ρομποίνα, δήλωσε τον Ιούνιο ότι οι γιατροί είχαν πει στην κόρη της ότι είχε από έξι μήνες έως τρία χρόνια ζωής.

Η διάγνωση της έφηβης την ώθησε να δημοσιεύσει μια «λίστα με πράγματα» στο διαδίκτυο με όλα αυτά που θα ήθελε να φωτογραφίσει.

Η λίστα περιλαμβάνει την επιθυμία της να τραβήξει διάφορα στιγμιότυπα από ένα μουσικό φεστιβάλ, μια φωτογράφηση μόδας όπως και την πρόβα ενός μεγάλου μιούζικαλ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης