Μέση Ανατολή: Αν το Ισραήλ απαντήσει, το νέο μας χτύπημα «δεν θα έχει όριο» διαμηνύει η Τεχεράνη

Μήμυμα της Τεχεράνης στην Ουάσινγκτον μέσω Κατάρ - Νωρίτερα σήμερα το Ιράν κάλεσε για εξηγήσεις τους πρεσβευτές της Γερμανίας και της Αυστρίας

Μήνυμα στην Ουάσιγκτον έστειλε μέσω Κατάρ η Τεχεράνη.

Ανώτατη διπλωματική πηγή αναφέρει στο Al Jazeera πως το Ιράν διεμήνυσε προς το οβάλ γραφείο ότι «η περίοδος αυτοσυγκράτησης έχει τελειώσει» και υπογράμμισε πως «σε περίπτωση που το Ισραήλ αποφασίσει να απαντήσει στην επίθεση της Τρίτης τότε δεν θα υπάρχει όριο στην ανταπάντηση της Τεχεράνης».

Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα το Ιράν κάλεσε για εξηγήσεις τους πρεσβευτές της Γερμανίας και της Αυστρίας, αφού οι κυβερνήσεις τους επέπληξαν την Ισλαμική Δημοκρατία για την πυραυλική της επίθεση στο Ισραήλ, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA, αποτελεί απάντηση στα «απαράδεκτα μέτρα» της Γερμανίας και της Αυστρίας που κάλεσαν για εξηγήσεις τους Ιρανούς πρεσβευτές για την επίθεση του Ιράν την Τρίτη.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr