Λεωφορείο στο Πακιστάν έπεσε σε γκρεμό: Επτά νεκροί και 19 τραυματίες

Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες ήταν καλεσμένοι σε γάμο - Ένα σκασμένο ελαστικό έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος

Λεωφορείο έπεσε σήμερα σε γκρεμό στην επαρχία Μπαλουτσιστάν (Βελουχιστάν) του νοτιοδυτικού Πακιστάν, με αποτέλεσμα επτά άνθρωποι να βρουν τον θάνατο και 19 να τραυματιστούν, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

Πολλοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, δήλωσε ο εκπρόσωπος των περιφερειακών υπηρεσιών Υγείας, Ουασίμ Μπαΐγκ. Όπως είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες ήταν καλεσμένοι σε γάμο.

Από την προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας προκύπτει πως ένα σκασμένο ελαστικό έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βγει από τον δρόμο και να πέσει σε γκρεμό.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στο Πακιστάν και αποδίδονται ως επί το πλείστον στην κακή κατάσταση μεγάλου μέρους του οδικού δικτύου, σε ελλιπή συντήρηση των οχημάτων ή/και σε απερίσκεπτη οδήγηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Νέα θύελλα στον ΣΥΡΙΖΑ με το βίντεό του - Γιατί δεν είπε καθαρά ότι θα είναι υποψήφιος και κάλεσε να γραφτούν μέλη

Καιρός - Κακοκαιρία Cassandra: Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί την Παρασκευή - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Europa League: Φοβερός Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός 3-0 την Μπράγκα στον Πειραιά - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr