Μπρους Σπρίνγκστιν: Στηρίζει Κάμαλα Χάρις για τις εκλογές του Νοεμβρίου, «επικίνδυνος» ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο «πιο επικίνδυνος υποψήφιος πρόεδρος που είδα στη ζωή μου», είπε ο τραγουδιστής

Την πλήρη στήριξη του στην υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, ανακοίνωσε ο Μπρους Σπρίνγκστιν.

Στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο διάσημος τραγουδιστής, έκανε λόγο για μια από τις πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ.

Παράλληλα επιτέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο χαρακτήρισε τον «πιο επικίνδυνο υποψήφιο πρόεδρο που είδα στη ζωή μου».



«Η περιφρόνησή του για την ιερότητα του συντάγματός μας, την ιερότητα της δημοκρατίας, την ιερότητα του κράτους δικαίου και την ιερότητα της ειρηνικής μεταβίβασης της εξουσίας θα πρέπει να τον αποκλείσουν από το να γίνει ξανά πρόεδρός μας» ακούγεται να λέει για τον Τραμπ ο Μπρους Σπρίνγκστιν.

«Κάθε ένας από εσάς βλέπει τα πράγματα διαφορετικά και σέβομα τις επιλογές σας. Αλλά όπως κι εσείς, έτσι κι εγώ έχω μόνο μια ψήφο. Και είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα που έχω. Γι' αυτό και στις 5 Νοεμβρίου θα στηρίξω την Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς» καταλήγει στο βίντεό του ο τραγουδιστής.

Υπενθυμίζεται οτι ο Μπρους Σπρίνγκστιν έχει επί μακρόν στηρίξει τους Δημοκρατικούς καθώς είχε στηρίξει διαδοχικά Τζον Κέρι, Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον και Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα:

Live update: Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Στόχος ο διάδοχος του Νασράλα

Πολάκης καλεί σε ντιμπέιτ Γκλέτσο, Φαραντούρη, Φάμελλο και Κασσελάκη: Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα – Να μετρηθούμε σε θέσεις και όχι βιντεάκια

Πλακιάς μετά την απόφαση του υπουργείου για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Δέχομαι την απόφαση των φορέων - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr