Ισραήλ - Γκαλάντ: Σκοτώσαμε τον Νασράλα, αλλά έχουμε κι άλλες εκπλήξεις για τη Χεζμπολάχ

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ ανέφερε πως μονάδες των IDF επιχειρούν ήδη σε χωριά του νότιου Λιβάνου

Το Ισραήλ επιφυλάσσει «περισσότερες εκπλήξεις» για τη Χεζμπολάχ, καθώς οι χερσαίες επιχειρήσεις συνεχίζονται στο νότιο Λίβανο, είπε την Παρασκευή ο Ισραηλιός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ.

«Η Χεζμπολάχ δέχεται πολύ σοβαρά πλήγματα, το ένα μετά το άλλο. Εξολοθρεύσαμε τον Νασράλα και τους επιφυλάσσουμε κι άλλες εκπλήξεις, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και άλλες θα πραγματοποιηθούν προσεχώς», ανέφερε ο Γκαλάντ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο αρχηγείο της 36ης Μεραρχίας στο βόρειο Ισραήλ. Τα στρατεύματα της συγκεκριμένης μεραρχίας επιχειρούν στο νότιο Λίβανο.

«Η μεραρχία πυραύλων και ρουκετών της Χεζμπολάχ υπέστη ένα πολύ βαρύ πλήγμα. Ένα σημαντικό τμήμα καταστράφηκε ως αποτέλεσμα μιας επιχείρησης υψηλής ποιότητας και ακρίβειας. Το αρχηγείο διοίκησης και ελέγχου, οι επικοινωνίες, ολόκληρη η ηγεσία [της επίλεκτης δύναμης Radwan] και στην πραγματικότητα ολόκληρη η δεύτερη και τρίτη βαθμίδα διοίκησης κάτω από τον Νασράλα εξοντώθηκαν», συνέχισε.

Ο Γκαλάντ πρόσθεσε ότι οι IDF «διεξάγουν επιχείρηση σήμερα σε πολλά χωριά και η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί όπου χρειάζεται για να καταστραφεί όλη η υποδομή από την οποία η Χεζμπολάχ σχεδίαζε να πραγματοποιήσει επιθέσεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου σε ηλικία 44 ετών

Η σοκαριστική ιστορία των αδερφών Μενέντεζ και οι πέντε δολοφονίες γονέων που σόκαραν την Ελλάδα

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr