Κάμαλα Χάρις: Στην «αντεπίθεση» περνά ο Ντάγκλας Έμχοφ - Διαψεύδει ότι χαστούκισε την ερωμένη του

Κάμαλα Χάρις: Στην «αντεπίθεση» περνά ο Ντάγκλας Έμχοφ - Διαψεύδει ότι χαστούκισε την ερωμένη του

O Ντάγκλας Έμχοφ αρνείται τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ότι κακοποίησε την ερωμένη που είχε το 2012 στο Φεστιβάλ των Καννών - Πώς επηρεάζει το σκάνδαλο την Κάμαλα Χάρις

harris-emhoff-mak
Αναληθείς είναι οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν για τον σύζυγο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα ΧάριςΝτάγκλας Έμχοφ, ο οποίος έσπευσε άμεσα να διαψεύσει τις φήμες ότι χαστούκισε την ερωμένη του το 2012, επειδή νόμιζε ότι φλέρταρε με άλλον άντρα. «Αυτή η αναφορά είναι αναληθής», δήλωσε εκπρόσωπος του Έμχοφ στον ιστότοπο Semafor, προσθέτοντας ότι «οποιαδήποτε αναφορά ότι θα χτυπούσε ποτέ γυναίκα είναι ψευδής».

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail είχε γράψει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, επικαλούμενη τρεις φίλους της γυναίκας, με την κωδική ονομασία «Τζέιν», που είχε τότε σχέση με τον 59χρονο δικηγόρο, ότι την ξυλοκόπησε μετά την εκδήλωση στο Φεστιβάλ των Καννών το 2012 στη Γαλλία.

Ένας από τους φίλους της γυναίκας δήλωσε στην εφημερίδα ότι την είδε στην έξοδο του κτιρίου να κλαίει με αναφιλητά. «Ήταν πολύ ξεκάθαρο αυτό που μου έλεγε. Μου είπε ότι ήταν με έναν άντρα, με τον οποίο έβγαινε, στο Φεστιβάλ των Καννών και ότι τη χτύπησε... Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν ήξερα αν πρέπει να καλέσω τη γαλλική αστυνομία».

Τη χαστούκησε επειδή νόμιζε ότι φλέρταρε με τον παρκαδόρο

Η τότε ερωμένη του Έμχοφ φέρεται να είπε σε φίλους της ότι ο σύντροφός της την χαστούκισε στο πρόσωπο επειδή νόμιζε ότι φλέρταρε με έναν παρκαδόρο, επειδή έβαλε το χέρι της στον ώμο του, ενώ εκείνη του είχε δώσει φιλοδώρημα για να της βρει ταξί.

Κλείσιμο
Από τότε που εξελέγη η σύζυγός του στην αντιπροεδρία των ΗΠΑ, ο Έμχοφ ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να εργάζεται. Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, ήρθαν στο φως καταγγελίες σε βάρος του: ότι κακοποίησε την τότε κοπέλα του στις 24 Μαΐου του 2012, μετά από ένα φιλανθρωπικό γκαλά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών.

Στο γκαλά αυτό είχαν παραβρεθεί πολλές διασημότητες, όπως οι ηθοποιοί Αντόνιο Μπαντέρας και Άλεκ Μπάλντουιν, ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφεντ και η Πάρις Χίλτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χαστούκι που έφαγε η τότε ερωμένη του Έμχοφ μπροστά από το Hotel du Cap ήταν τόσο δυνατό, που το θύμα έχασε την ισορροπία του. Ο λόγος πίσω από την επίθεση, όπως επισημαίνουν οι φίλοι της, ήταν η ζήλια.

Ο δεσμός του Έμχοφ με την Τζέιν και το ειδύλλιό του με την νταντά των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του

Η γυναίκα - αποκαλούμενη ως «Τζέιν» - είναι μία επιτυχημένη δικηγόρος της Νέας Υόρκης. Δύο άλλοι φίλοι της επιβεβαίωσαν στους δημοσιογράφους την προσωπική σχέση που είχε με τον Έμχοφ επί τρεις μήνες. Επίσης, υπάρχουν φωτογραφίες που τους δείχνουν δίπλα-δίπλα.

Ωστόσο, η ίδια η «Τζέιν» δεν έχει εκφέρει κάποιο σχόλιο μετά τις αποκαλύψεις.

Μετά τις αποκαλύψεις των μέσων ενημέρωσης, ο Έμχοφ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είχε σχέση με την νταντά της κόρης του, Ναγιέν Νέιλορ, κατά τη διάρκεια του πρώτου του γάμου το 2008. Η «Τζέιν» δήλωσε ότι ο Έμχοφ της είχε πει ότι η νταντά είχε μείνει έγκυος, αλλά στη συνέχεια απέβαλε. Αυτή τον είχε κατηγορήσει ότι ευθύνεται για την αποβολή.

Η νταντά, πάντως, ισχυρίζεται ότι ο μεγαλοδικηγόρος τακτοποίησε την υπόθεση καταβάλλοντάς της αποζημίωση ύψους 80.000 δολαρίων.

«Φεμινιστής» δηλώνει ο Έμχοφ

Την ίδια ώρα, ο Ντάγκλας Έμχοφ εμφανίζεται χαμογελαστός στο πλευρό της συζύγου του, στηρίζοντάς την με όλες του τις δυνάμεις, όπως ισχυρίζεται. Πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει σε τηλεοπτικό στούντιο ως υποστηρικτής των γυναικών απέναντι στην «τοξική αρρενωπότητα».

Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, και νυν δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου MSNBC, έσπευσε να του πλέξει το εγκώμιο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που του παραχώρησε την Κυριακή, αναφέροντας ότι βοήθησε να αλλάξει «η αντίληψη για τον ανδρισμό».

Ο Έμχοφ δήλωσε ότι στηρίζει τις γυναίκες σε όλη του τη ζωή: «Απλώς πάντα ήμουν έτσι!», είπε.

Η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει επίσης ότι το επεισόδιο αυτό δεν βλάπτει μόνο τη φήμη του 59χρονου δικηγόρου, αλλά και της συζύγου του, που ευελπιστεί να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου νικώντας τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο κόστισε στο Ισραήλ η απόκρουση των πυραύλων της Τεχεράνης - Πώς θα απαντήσει στην επίθεση

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Νέα Δημοκρατία: Δεν πάνε Καραμανλής και Σαμαράς στην γιορτή για τα 50 χρόνια του κόμματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης