Ιταλία: Την παραπομπή της Κιάρα Φεράνι σε δίκη για απάτη θα ζητήσει η Εισαγγελία του Μιλάνου

Ιταλία: Την παραπομπή της Κιάρα Φεράνι σε δίκη για απάτη θα ζητήσει η Εισαγγελία του Μιλάνου

Η υπόθεση αφορά έρευνες για ενδεχόμενη παραπλανητική διαφήμιση, σχετικά με πωλήσεις του παραδοσιακού ιταλικού γλυκού «Pandoro» και πασχαλινών αυγών «Dolci Preziosi», το 2021 και το 2022

ferani
Η Εισαγγελία του Μιλάνου φέρεται έτοιμη, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, να ζητήσει την παραπομπή της influencer Κιάρα Φεράνι, με την κατηγορία της απάτης.

Η όλη υπόθεση αφορά έρευνες για ενδεχόμενη παραπλανητική διαφήμιση, σχετικά με πωλήσεις του παραδοσιακού ιταλικού γλυκού «Pandoro» και πασχαλινών αυγών «Dolci Preziosi», το 2021 και το 2022.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της influencer έκαναν γνωστό ότι η Κιάρα Φεράνι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στο ότι η αθωότητά της θα προκύψει με σαφήνεια, το γρηγορότερο δυνατόν». Οι δικηγόροι της Φεράνι επισήμαναν ακόμη ότι η υπόθεση είχε συζητηθεί και υπήρξε λύση στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία του Μιλάνου, από τις έρευνες προέκυψε ότι «υπήρχε σειρά παραπλανητικών, διαφημιστικών μηνυμάτων με στόχο να προκληθεί σύγχυση στους καταναλωτές, ανάμεσα σε αγορά προϊόντων και σε πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα».

Κλείσιμο
Μετά τον τερματισμό της έρευνας από τις αρχές, η Φεράνι έχει 20 ημέρες είτε για να υποβάλει ενστάσεις είτε να προσέλθει για ανάκριση.

Η εφημερίδα Corriere della Sera γράφει οτι τα κέρδη που εξασφαλίστηκαν με αυτό τον τρόπο, φέρονται να αγγίζουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: Βρέθηκε μία από τις μεγαλύτερες χασισοφυτείες στη χώρα με 8.000 δενδρύλλια και εκτιμώμενη αξία 15. εκατ. ευρώ

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε τρία χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση

Αλέξης Κούγιας στην «Πρώτη Λέξη»: Πισπιρίγκου και Κορκονέας οι μεγαλύτερες ήττες στην καριέρα μου - Έκανα χημειοθεραπείες και πήγαινα στο δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης